רשמית וכפי שנחשף לראשונה ב”שיחת היום”: בני יהודה הודיעה על מינויו של אושרי דודאי לתפקיד נציג הבעלים ומנכ״ל המועדון. דודאי ישמש כאיש אמונו של בעלי המועדון, אלירן עובד, ויוביל תהליכים ניהוליים וארגוניים לצד התוויית הדרך הניהולית והמערכתית של המועדון.
“המינוי מהווה חלק מתהליך החיזוק והצמיחה של המועדון”
מטעם המועדון נמסר: “אושרי מביא עמו ניסיון עשיר מעולמות הניהול, הייעוץ הארגוני, הליווי המנטלי והתקשורת בספורט, לצד יכולות הובלה מוכחות, ראייה מערכתית רחבה וסטנדרטים גבוהים של עבודה. במועדון מאמינים כי ניסיונו ויכולותיו יהוו נדבך משמעותי בהמשך התפתחותה של בני יהודה ‘נתנאל׳ תל אביב”.
הירשמו למשחק ניחושי המונדיאל של Samsung BIG SIZE
“המינוי מהווה חלק מהמשך תהליך החיזוק והצמיחה של המועדון, במטרה להמשיך לבנות מערכת יציבה, מקצועית וחזקה, הן בקבוצה הבוגרת והן במחלקת הנוער. אנו מאחלים לאושרי הצלחה רבה בתפקידו החדש ובטוחים כי יתרום רבות לקידום המועדון בכל הרבדים”.
אושרי דודאי (מערכת ONE)”בעזרת סבלנות, אחדות ועבודה קשה נעמוד ביעדים”
אושרי דודאי אמר לאחר ההצטרפות: “כבוד גדול עבורי לקבל את האמון, המנדט והאחריות מבעלי המועדון, אלירן עובד. בני יהודה הוא אחד המועדונים החשובים בכדורגל הישראלי, בעל היסטוריה מפוארת, מסורת ארוכת שנים ומשמעות חברתית וספורטיבית עמוקה.
“המועדון נמצא בתהליך נכון ובריא שמטרתו להחזיר אותו למקום הראוי לו בכדורגל הישראלי, עבור הקהל הנפלא שלנו, הקהילה ואנשי דרום מזרח תל אביב שהמועדון הוא חלק בלתי נפרד מחייהם”.
“בעזרת סבלנות, אחדות ועבודה קשה נעמוד ביעדים שהצבנו לעצמנו, להמשיך לחזק את החיבור לקהילה, לשמור על הצביון הייחודי של המועדון, ובזכות ההשקעה האדירה של הבעלים והצוות המקצועי, להחזיר את בני יהודה למקומה הטבעי בליגת העל”.
אושרי דודאי (איציק בלניצקי)“אני בטוח שאושרי יהיה נכס משמעותי למועדון”
בעלי בני יהודה, אלירן עובד: “אושרי מצטרף למועדון בתקופה משמעותית של עשייה, התחדשות ובנייה. בחודשים האחרונים הנחנו יסודות חשובים להמשך הדרך, ואני מאמין שאושרי, עם הניסיון, היכולות האישיות והמנהיגות שהוא מביא איתו, יסייע לנו להמשיך לקדם את המועדון בכל המישורים”.
“מצאתי באושרי אדם ערכי, מחויב ומקצועי, שמבין אנשים ומערכות ויודע להוביל תהליכים מורכבים. אני בטוח שאושרי יהיה נכס משמעותי למועדון ויסייע לנו להמשיך את תנופת העשייה והצמיחה שבנינו בחצי השנה האחרונה, בדרך להשגת המטרות והיעדים שהצבנו לעצמנו. כמו כן, בהזדמנות זו נרצה להודות לקרן בן נשר על פועלה במועדון ולאחל לה הצלחה רבה בהמשך דרכה”.