שינוי נוסף בקבוצה הצהובה. מועדון הכדורסל אליצור נתניה הודיע הערב (חמישי) על רענון בצוות המקצועי לשלושת המשחקים שנותרו.

במסגרת השינוי אילן עמר, שהגיע בחודש מרץ להיות עוזרו של אלי רבי, ישמש מעתה כמאמן הראשי ויעמוד על הקווים במהלך משחקי הקבוצה. רבי ימשיך להיות חלק מהצוות המקצועי במועדון וימשיך לתרום מניסיונו כסוג של יועץ מקצועי.  

כזכור הקבוצה מנתניה פתחה את העונה עם עידן אבשלום כמאמן הראשי. בדצמבר הוחלף אבשלום ואלי רבי מונה כמאמן הקבוצה. בחודש מרץ הצטרף אילן עמר, לאחר שביקש לעזוב את מ.ס צפת, אשר בה חתם בחודש דצמבר בעצמו והחליף את מיקי גורקה כמאמן ראשי, אך לא הצליח למלט את הקבוצה הצפונית מהמקום האחרון. 

השינוי יעזור לה להישאר בליגה?

כעת עמר יהיה המאמן השלישי שיעמוד על הקווים העונה בנתניה, נועלת טבלת ליגת העל. לסיום הבית התחתון יש עוד שלושה משחקים. לנתניה שמונה ניצחונות ליגה בלבד. אחד פחות ממכבי רעננה והפועל גליל עליון, אשר מעליה בטבלה ואותן היא צריכה לעבור. בנתניה מקווים כי השינוי הנוכחי יסייע לקבוצה להישאר בליגה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה