הישג נהדר לעמית חסדאי. רוכב אופני היד קלאס H2 בן ה-42, שנפצע קשה במבצע חומת מגן ונותר משותק בצד ימין של גופו, השתתף במשחקים הפראלימפים בפאריס ואת 39.6 הקילומטרים של מרוץ הכביש סיים עם מדליית ארד וזמן של 1:11.31 שעות.

עוד קודם לכן הגיע למקום הרביעי בתחרות, ולאחרונה זכה במקום הראשון בתחרות הסבב העולמי שהתקיימה בתאילנד. מאמנו של עמית הוא מאיר כרמון, עוזר המאמן הוא קובי ליאון, בעצמו רוכב אופני יד, זוכה מדלית הכסף במשחקים בלונדון 2012.

אתמול התחרה באופני יד גם שרון לוי, קלאס 4, שנפצע לפני כחמש שנים בפעילות מבצעית במשטרה. זו אליפות בינלאומית ראשונה של שרון, שהגיע למקום ה-12 לאחר שסיים את 18.6 ק"מ בזמן של 34.53 דקות.

באליפות אירופה בקיאקים שהסתיימה היום הגיעו גם עדי עזרא וגם טליה אילת למקום השישי. עדי סיים את שלב המוקדמות במקום השני, עלה ישירות למקצה הגמר אותו סיים במקום השישי בזמן של 44.547 שניות, ושיפר את שיאו האישי ב1.5 שניות.

טליה אילת סיימה את המוקדמות במקום השלישי ועלתה גם היא ישירות לגמר אותו סיימה במקום השישי בזמן של 55.910 שניות, במשלחת שמנתה 5 חותרים. גם רומן טרניק ש'פספס' עליה לגמר ב2.5 שניות, וסיים את מסלול 200 המטרים במקום העשירי, מושקא כהן, שעלתה לחצי הגמר וסיימה במקום החמישי ורון הלוי שלא המשיך לאחר שלב הבתים.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה