במ.כ ירושלים מחפשים לילות כימים חלוץ שיוכל להוביל הקבוצה למקום ראוי בעונת המשחקים 2026/27 הקרובה בליגה א' דרום. אחרי שמתן שורץ, יחד עם מידן כהן, הצמד-חמד שהיוו את מרבית הנקודות והשערים של הקבוצה בעונה החולפת עברו למ.ס דימונה, במ.כ ירושלים, יחד עם דיוויד ברמן, מחפשים את האיש שיוביל הקבוצה בחוד.

מי שעלה בפנקס הוא ספיר רזון, החלוץ הצעיר בן ה-23, שחקנה של עירוני נשר, מליגה א' צפון, בעונה החולפת, מי שרשם לא פחות מ-15 שערי ליגה והיה שני למתן שורץ בכל ליגה א' מבחינת כמות שערים. לספיר הוצע באמצע העונה החולפת לעבור ללאומית, אלא שבשיקול דעת עם הנהלת עירוני נשר נשאר עד הסוף והיה, כאמור, לבורג משמעותי בקבוצה הצפונית.

כשהיה לשחקן נערים ג', בצעירותו, חבר למחלקת הנוער של מכבי חיפה. במשך שש עונות רצופות כיכב ומספריו היו מעבר לכל דמיון. הוא סיים עם 83 שערים בכל המסגרות ואף הפך להיות אחד מחריגי הגיל בעונת 2022/23. הוא לא ראה דקות משחק ומבחינתו ראה את העונה ההיא כעונה שמכבי חיפה, בתקופתו, פחות הסתכלה על צעירים.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה