לאור הביקוש הגבוה למנויים למשחקי הבית של הקבוצה, ומתוך רצון לאפשר ניצול מיטבי של מקומות הישיבה באצטדיון ולהנגיש מושבים פנויים לאוהדים נוספים, החל מעונת 2026/27 תופעל מדיניות נוכחות חדשה למנויי מכבי תל אביב.

על פי המדיניות, בעל מנוי שיצבור פחות מ-13 נוכחויות במשחקי הבית הכלולים במסגרת המנוי במהלך עונת 2026/27, עלול לאבד, לפי שיקול דעת המועדון, את זכות הקדימה לחידוש המנוי לעונת 2027/28.

מה ייחשב כנוכחות לצורך המדיניות?

כניסה למשחק באמצעות המנוי האישי. העמדת הכרטיס למכירה חוזרת (RESALE) באמצעות מערכת המכירה החוזרת הרשמית של המועדון, גם אם הכרטיס לא נמכר בפועל.

לצורך צבירת נוכחות באמצעות מערכת המכירה החוזרת, יש להעמיד את הכרטיס למכירה לא יאוחר מ-24 שעות לפני מועד שריקת הפתיחה של המשחק, אלא אם פורסמה הודעה אחרת לגבי משחק מסוים. חשוב להדגיש כי העברת כרטיס למשתמש אחר, או מסירתו מחוץ למערכת המכירה החוזרת, לא ייחשבו כנוכחות לצורך המדיניות.

שיפור תנאי ה-RESALE

במקביל, המועדון משפר את תנאי המכירה החוזרת. החל מעונת 2026/27, בעל מנוי שכרטיסו יימכר בפועל באמצעות מערכת המכירה החוזרת, יהיה זכאי להחזר בגובה הערך היחסי של אותו משחק מתוך מחיר המנוי ששולם על ידו.

לדוגמה, בעל מנוי שרכש מנוי במחיר של 1,500 ₪ עבור 18 משחקי בית, יהיה זכאי להחזר של 83.3 ₪ בגין כל משחק שבו כרטיסו נמכר בפועל באמצעות המערכת. האחריות לביצוע ההחזר בפועל תחול על חברת "לאן", בהתאם למדיניותה ולנהליה.

מכבי תל אביב מסרה: “המועדון מאמין כי השילוב בין עידוד הגעה למשחקים לבין הרחבת השימוש במערכת המכירה החוזרת יסייע ליותר אוהדים ליהנות ממשחקי הקבוצה, יתרום לאווירה ביציעים ויבטיח ניצול מיטבי של מקומות הישיבה באצטדיון. ההוראות המלאות והמחייבות יפורטו בתקנון המנויים ובמדיניות המלאה לעונת 2026/27”.

המחירים לבעלי מועדון FOREVER

חידוש המנוי לבעלי המועדון FOREVER הוצג, כשחידוש ליציע הזהב יעלה 6,175 ש”ח לעומת 6,500. ביציע הכסף המערבי המחיר יהיה 2,613 לעומת 2,750, כשבמזרחי הוא יהיה 1,853 במקום 1,950. מקומות נוספים במערבי ינועו בין 1,425 ש”ח ל-1,853 במקום 1,500 ל-1,950, כשבמזרחי המחירים ינועו בין 1,330 ל-1,853 במקום 1,400 ל-1,950 תלוי המקום ביציע.

חידוש ליציע המשפחות יעלה 950 ש”ח במקום 1,000 לכאלו שלא חברי מועדון, כשבדרומי המחיר הוא 974 לעומת 1,025. גם בחלק הלא מסומן ביציע המזרחי המחיר יהיה זהה לזה של הדרומי.

במכבי תל אביב אמרו על המחירים: “מאז שחזרנו לבלומפילד ב-19/20 עליית המחירים הראשונה הייתה רק בעונת 22/23 וגם היא ב-50 ש"ח רק בחלק מהיציעים. בעונה שעברה הייתה עלייה של 8-10% בעקבות עליית הוצאות יום משחק (אבטחה ודרישות משטרה). העונה יש עלייה בין 4-6% ברוב היציעים כשביציעים מסוימים (מרכזיים) ישנה עלייה של 11%”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה