לפני שבועיים בדיוק פורסם ב-ONE כי גיל חדד, מתן שורץ ומידן כהן חתמו במ.ס דימונה ומאז? שקט תעשייתי. זה לא אומר ששרון אביטן וצוותו יושבים בחיבוק ידיים. נהפוכו. עובד הוא לילות כימים על מנת לבנות סגל איכותי וראוי לליגה א' דרום של עונת 2026/27. ועדיין, יש מי בקהל דימונה שתוהה מדוע "שקט מדי" במועדון.

בקבוצת הפייסבוק הפעילה של "אוהדי מועדון ספורט דימונה" העלו פוסט ביקורתי ובו נכתב "מ.ס דימונה נרדמו. החתימו שלושה שחקנים, נגמר הכסף?? חסר יותר מחצי סגל", זאת גם ברקע העובדה כי תמיר עדי עבר למ.כ ירושלים והשאיר "בור" במרכז השדה ובחלק האחורי. נדמה כי הקהל של דימונה רוצה קצת יותר מהשנים האחרונות שלא היו נוצצות במיוחד.

שרון אביטן, מאמן הקבוצה, הגיב לדברים וציין כך: "אני לא נוהג לרשום ברשתות החברתיות, אנחנו עובדים סביב השעון בשביל שתהיה קבוצה חזקה ותחרותית ברמה גבוהה. אנחנו עובדים בשקט וביסודיות. כל שחקן שיחתום אצלנו יהיה שלם מבחינה מקצועית וחברתית עם רמת רעב גבוהה להצליח".

שרון אביטן (יונתן גינזבורג)שרון אביטן (יונתן גינזבורג)

עוד ציין שרון בתגובתו לפוסט של קהל אוהדי מ.ס דימונה: "בנוסף, אנחנו עמלים על קידום לפחות שלושה שחקני בית לקבוצה הבוגרת. תהיו שקטים ורגועים. יהיו עוד החתמות ברמה גבוהה. תמיד תזכרו, סמוי מן העין, שורה בו ברכה".

מלבד שרון אביטן על הקווים, אפשר יהיה למצוא בצוות המקצועי לעונת 2026/27 במ.ס דימונה את ערן סויסה, דימונאי במקור, מי שניהל בשנים האחרונות את קבוצת הנוער. שי שטרית יחזור להיות מאמן הכושר במועדון, אחרי שעבד עם הפועל באר שבע ומכבי קריית גת. יחד עם זאת, שאול מלכה ימשיך כמאמן שוערים, כשמאז 2011 נמצא בתפקיד וכבר 20 שנים במועדון.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה