הפרויקט המסקרן שנבנה בהפועל ר"ג גבעתיים ממשיך להתגבש עם החתמה כפולה של צמד שחקני התקפה מבטיחים, שהיו בעבר חלק מהסגל הרחב של נבחרת הנוער בהובלת המאמן אופיר חיים.
החלוץ עידן ברנס (22) יושאל למועדון מהפועל ת"א, עד תום העונה. השחקן הגיע להפועל ת"א לאחר שנרכש ממכבי נתניה, והושאל בעונה האחרונה לעירוני טבריה. ברנס שנחשב להבטחה גדולה והאורדונים משוכנעים שיפרוץ במדיהם ויממש את יכולותיו המקצועיות.
שחקן התקפה נוסף שיצטרף לקבוצה הוא שחקן הכנף עמית צור (22), שגדל במכבי ת"א לצד אוסקר גלוך ואף היה חלק מנבחרת הנוער, כשבעונה האחרונה שיחק בהפועל ראשון לציון, וסייע לה להציג עונה טובה בליגה הלאומית. צור חתם במועדון לעונה עם אופציה לעונה נוספת.
עמית צור חוגג (אופיר מגדל)צור, שחקן הכנף שגדל במכבי תל אביב ופרץ העונה במדי הפועל ראשון לציון מהליגה הלאומית עם שלושה שערים ו-8 בישולים, נבחר פעמיים לשחקן השבוע תחת ליווי הצמוד של האנליסט הפרטי שקד עמירם, חתם לשנה אחת עם אופציה לעונה נוספת במדי האורדונים באמצעות סוכנות דודו דהאן.
המסר של המצטרפים החדשים לאוהדים
המועדון מרמת גן גבעתיים רואה בשניים פוטנציאל גדול ומאמין שיפרצו במדי הקבוצה ויסייעו לה להציג עונה טובה והישגית.
עידן ברנס אמר: "אני מגיע נחוש וחדור מטרה לסייע למועדון לייצר עונה שתגרום לאוהדים שלנו גאווה. אני מתרשם מאוד מהבנייה החדשה שנעשית במועדון ורק מחכה לאימון הראשון. מחכה לשמוע את הקהל האדום קורא בשמי וחוגג איתנו".
עמית צור הוסיף: "אני נרגש להצטרף למועדון, פרויקט חדש שנעשה הכל כדי שיצליח. נהניתי לראות את הקהל של המועדון בעונה האחרונה ואני מאושר שהעונה הוא יהיה מאחוריי. אני מגיע רעב מאי פעם כדי לייצר הצלחות והישגים, יאללה הפועל".