הקבוצה מהבירה העלתה הילוך בשבועות האחרונים ומנהלת מגעים עם נציגיו של הקשר הקמרוני, דאנל דונגמו, כך דווח באתר ‘AfricaFoot’ לפי דברי מקורב לשחקן.
דונגמו בן ה-23, ששיחק בעונה החולפת במדי פטרולול פלוישט מהליגה הרומנית הראשונה, הפך לשחקן חופשי בתחילת חודש יוני לאחר שהגיע להסכם על התרת חוזהו. בעונה שעברה הוא רשם שלושה בישולים ב-36 משחקים בכל המסגרות.
על פי הדיווח, בבית"ר סימנו אותו כשחקן בעל פוטנציאל ושוויו מוערך בכ-450 אלף אירו, אם כי כאמור, הוא שחקן חופשי. גישושים ראשונים מול נציגי השחקן כבר החלו כדי לבחון את תנאיו. לפי הדיווח, בבירה לא מסתפקים רק בשיחות, אלא כבר שוקדים על הכנת הצעה כספית רשמית שתוגש לקשר בימים הקרובים כדי לשכנע אותו להגיע לישראל.
דאנל דונגמו (IMAGO)יחד עם זאת, לצהובים שחורים מחכה תחרות לא פשוטה בכלל על שירותיו של הקמרוני. העובדה שמדובר בשחקן חופשי משכה אליו עניין רב באירופה, ובית"ר תיאלץ להיאבק בשתי קבוצות שכבר עשו צעד קדימה והגישו לקשר הצעות חוזה רשמיות ומפתות: מלאדוסט לוצ'אני מהליגה הסרבית הראשונה ונסיונל מדיירה, שחזרה העונה לליגה הבכירה בפורטוגל.
בסביבתו של השחקן מבהירים כי העניין הגובר מצד שלוש קבוצות משלוש ליגות שונות צפוי להאיץ את המגעים בימים הקרובים. דונגמו מחזיק במספר אופציות אטרקטיביות כדי להזניק מחדש את הקריירה שלו, והחלטה סופית לגבי היעד הבא שלו צפויה להתקבל כבר בשבועות הקרובים.