בני הרצליה ממשיכה בהכנות לקראת העונה הקרובה, ואחרי עזיבתו של מקס היידיגר את הקבוצה מהשרון נודע הערב (רביעי) כי דאסטי האנאס, אקס הפועל תל אביב, על סף סיכום במועדון מהשרון.
כאמור, בין הצדדים נמצא מו”מ מתקדם ביותר על רקע צירופו של הקלעי לקבוצה מהשרון. בעונה שעברה השחקן בן ה-32 היה שותף לעליית הליגה של הפועל אילת אחרי שנתיים בליגת המשנה.
השחקן, שקרוב מאוד לשרוניים ואילת כבר נפרדה ממנו באופן רשמי, העמיד ממוצע נאה ביותר של 16.6 נקודות, 2.8 אסיסטים ו-1.7 ריבאונדים ב-30 משחקים בליגה הלאומית. כזכור, האנאס גם לבש את המדים של הפועל תל אביב לפני שנתיים, כאשר הגיעה אליה באמצע העונה מעירוני נס ציונה.
“בחר להגשים מטרה נוספת וישחק לראשונה בליגת האלופות”
הקבוצה הדרומית מאילת מסרה: “דאסטי האנאס מסיים את דרכו בהפועל עירוני אילת לאחר שתי עונות וימשיך לפרק הבא בקריירה. במהלך שתי עונותיו במדי הקבוצה הפך דאסטי לאחד מעמודי התווך של הסגל ובעונה האחרונה אף נשא את סרט הקפטן והוביל את הקבוצה מהפרקט.
תרומתו על המגרש ומחוצה לו הייתה חלק בלתי נפרד מהדרך שעשינו יחד. דאסטי בחר להגשים מטרה נוספת בקריירה שלו וישחק לראשונה במסגרת הצמפיונס ליג (BCL).
הנהלת המועדון, הצוות והשחקנים מאחלים לו הצלחה רבה בהמשך הדרך. דאסטי, תודה על שתי עונות של מחויבות, מנהיגות ולב גדול. החותם שהשארת במועדון ילווה אותנו עוד שנים רבות. נמשיך לעקוב אחריך בגאווה. בהצלחה, קפטן”.