רכש זר ראשון למכבי חיפה בחלון ההעברות: אחרי שניסו להחתימו כבר בינואר האחרון, ברוניניו חתם במועדון מהכרמל באמצעות סוכניו שחר גרינברג ורוסטיק גולדשטיין נציג פרו סטאר, לארבע עונה, שלוש פלוס אופציה, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, והוא יהווה חיזוק משמעותי לחלק הקדמי של ברק בכר, כאשר יצטרף לקבוצה במחנה שלה בהונגריה.

הקשר ההתקפי עליו שולמו 1.7 מיליון אירו הגיע מקרפאטי לבוב, במדיה שיחק בעונה האחרונה ב-27 משחקים בכל המסגרות, כבש 9 שערים ובישל חמישה נוספים. הברזילאי שגדל באתלטיקו מיניירו צפוי להשתלב בעמדת ה-10 שחסרה לברק בכר, כשבנוסף הוא יכול לשחק גם בשני האגפים.

לאחר החתימה אמר לאתר הרשמי של הירוקים: "מרגש אותי לחתום במועדון גדול כמו מכבי חיפה. רוצה כבר לראות את הקהל הנפלא שלנו ולשמח אותו וכמובן להשיג עם מכבי חיפה את המטרות".

ברוניניו עם שחר גרינברג ורוסטיק גולדשטיין (האתר הרשמי של מכבי חיפה)ברוניניו עם שחר גרינברג ורוסטיק גולדשטיין (האתר הרשמי של מכבי חיפה)

רפאלוב: “מתאים לדרך והסגנון”

המנהל המקצועי, ליאור רפאלוב, הוסיף: "אנו שמחים מאוד על הצטרפותו של ברוניניו למכבי חיפה. מדובר בשחקן שעקבנו אחריו במשך תקופה ארוכה, התרשמנו מהאיכויות המקצועיות שלו והאמנו שהוא מתאים לדרך ולסגנון המשחק שלנו. אנחנו מאמינים שיש לו את כל הכלים להצליח במועדון. כמו כל שחקן חדש שמגיע, ניתן לו את הזמן הדרוש להתאקלם ולהשתלב, ואנחנו בטוחים שבעזרת העבודה המשותפת והתמיכה שיקבל הוא יתרום רבות למכבי חיפה".

ברוניניו (האתר הרשמי של מכבי חיפה)ברוניניו (האתר הרשמי של מכבי חיפה)

ברוניניו מצטרף ליאיר מרדכי, שהצטרף מוקדם יותר הקיץ מקריית שמונה, כרכש השני העונה של מכבי חיפה כבר בתחילת יולי. הקשר צפוי לחבור לחבריו במחנה האימונים בהמשך, ונראה היה שהעמדה שחסרה לירוקים מאז עזב צ’ירון שרי סוף סוף מאוישת.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה