עם צאת השבת, מכבי קריית מלאכי מודיעה הערב כי ניב מזרחי, חלוצה של מכבי עירוני אשדוד ובית״ר יבנה מהעונה החולפת, בן ה-23, יצטרף לסגל של צביקה לוי לעונת 2026/27. מדובר בבוגר מחלקת הנוער של מכבי יבנה, במדיה כבש 22 שערים בבוגרים. 

ההודעה הרשמית:

״מועדון הכדורגל מכבי קריית מלאכי שמח להודיע כי החלוץ ניב מזרחי חתם במועדון וילבש את המדים הכתומים בעונת 2026/27. מזרחי, בן ה־23, הוא בוגר מחלקת הנוער של מכבי יבנה, שם גם החל את דרכו בבוגרים וכבר בעונת הבכורה שלו כבש 8 שערים. לאחר מכן המשיך להציג יכולת התקפית מרשימה עם עוד 14 שערים בשתי עונות נוספות במועדון״.

״בעונה החולפת שיחק בעירוני אשדוד ובבית”ר יבנה, שם הוסיף עוד 7 שערים למאזנו. ניב מצטרף אלינו לאחר שכבר הוכיח את עצמו כחלוץ עם חוש מצוין לשערים, תנועה חכמה, מהירות ונוכחות בחלק הקדמי – ואנחנו בטוחים שהוא יוסיף הרבה כוח להתקפה הכתומה״.

ניב מזרחי: “שמח מאוד לחתום במועדון ענק כמו מלאכי, עם הקהל הטוב בליגה. תודה לה’ יתברך שבחר בשבילי את המקום הכי נכון והכי טוב עבורי. אתן את הלב על המגרש ואעשה הכל למען המועדון״.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה