אחרי עבדולאי סק, בלם נוסף צפוי לעזוב את מכבי חיפה בימים הקרובים כשמדובר בבלם ליסב עיסאת, שיעבור לבריסול סיטי מהליגה השנייה באנגליה.
מכבי חיפה סיכמה עקרונית את העברתו של הבלם מול הקבוצה והיא אמורה לקבל עבור עיסאת 2.5 מיליון אירו, כשהוא צפוי לעזוב את מחנה האימונים בדרך לתחנה החדשה שלו.
המעבר התאפשר אחרי שהתנאים של עיסאת סוכמו קודם לכן, כאשר מדובר בחוזה לארבע שנים עם אופציה לעונה נוספת. הוא ירוויח מספרים מרשימים: שכר שמוערך במעל 700 אלף אירו לעונה.
ליסב עיסאת (עמרי שטיין)במצב דברים שכזה, מכבי חיפה תצטרך לעשות חישוב מסלול מחדש לגבי מצבת הבלמים שלה, כאשר כרגע יש את שון גולדברג, נעם שטייפמן ופדראו שהתאושש מפציעה ולא ברור אם יישאר, כאשר אלעד אמיר פצוע וייעדר בתקופה הקרובה. הדבר יחייב את חיפה לנסות ולצרף לכל הפחות בלם אחד, ואולי שניים אם יוחלט לוותר על פדראו.