בשורות טובות לעירוני ק"ש: מלך השערים של הקבוצה, אדריאן אוגריסה, נחת ביממה האחרונה בישראל ויצטרף לאימוני הקבוצה לקראת היציאה למחנה האימונים של הקבוצה בפולין.

הפרואני, נכח כבר אתמול במשחק האימון של הקבוצה, שהסתיים בהפסד 2:0 לבני יהודה, כאשר הקשר האחורי אלכסנדר סולה הוחלף בשלב מוקדם וסובל מרגל עץ, כאשר גם אמאדו סגנה, שעוד לא נחת בארץ, לא שותף. מי שכן שיחק היה רופאט עבדוללזדה, שהותיר רושם חיובי. מלבד הזרים החסרים, שיחקו בעיקר לא מעט שחקני נוער.

בינתיים, לאחר עזיבתו של יאיר מרדכי למכבי חיפה, המאמן שי ברדה החליט שמי שיהיה קפטן המשנה אחרי אריאל שרצקי הוא הבלם שי בן דוד, שאמור לפתוח את עונתו הרביעית בקבוצה והפך לאחד השחקנים אשר יותר מזוהים עם המועדון ולאחד השחקנים המרכזיים.

שי ברדה (רועי כפיר)שי ברדה (רועי כפיר)

לפני ההמראה למחנה האימונים ביום ראשון, ק"ש תפגוש ביום שישי למשחק אימון נוסף את הפועל חיפה, כאשר אז אוגריסה צפוי לרשום דקות בכורה. במסגרת מחנה האימונים, ק"ש תפגוש גם את מכבי בני ריינה, שירדה לליגה הלאומית.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה