רביב פיטשון וג'ימי הול, ששיתפו פעולה העונה במכבי אשדוד ועלו איתה ליגה, נשארים בלאומית. פיטשון חתם במדי מכבי קריית גת ואילו הול במדי מכבי פתח תקווה. 

פיטשון (37, 2.02 מ’) בעל ניסיון עשיר בכדורסל הישראלי, כאשר חוץ מאשדוד במהלך הקריירה לבש את מדי הפועל חולון, מכבי אשדוד, הפועל גליל עליון, עירוני נס ציונה, עירוני נהריה וקבוצות נוספות, וצבר ניסיון רב בליגת העל ובליגה הלאומית.

הול (32, 2.03) עלה ליגה שלוש פעמים בשלוש העונות האחרונות (אשדוד אשתקד, מכבי רעננה בעונה שלפני והפועל עפולה לפני שנתיים). בעבר שיחק גם, בין היתר, במדי מכבי רמת גן והפועל חולון.

גג'ימי הול (לילך וייס רוזנברג מנהלת ליגה לאומית Winner)

יו”ר מכבי פתח תקווה, אבשלום כליפה אמר לאחר חתימת השחקן: “לאחר מאמצים רבים אנחנו שמחים להודיע על החתמתו של ג׳ימי הול במועדון לעונה הקרובה. אנו רואים בהחתמתו הצהרת כוונות ואין לנו ספק ביכולתו של השחקן לקחת את המועדון צעד נוסף קדימה בעונה הקרובה”.

“נמשיך לעשות את מירב המאמצים על מנת להעמיד עד לתחילת העונה את הקבוצה הכי חזקה שאפשר, על מנת שנוכל לעמוד ולהשיג את המטרות שהצבנו לעצמנו לעונה הקרובה”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה