הפתיחה המרשימה של חלוץ מכבי ת”א, סייד אבו פרחי, לעונה הנוכחית לא נעלמת מעיניהן של קבוצות ברחבי אירופה. ל-ONE נודע כי המועדונים האיטלקים טורינו וגנואה עוקבים מקרוב אחר החלוץ ומגלים בו עניין רב.
אבו פרחי פתח את העונה בכושר הבקעה נהדר עם שני צמדים רצופים מרשימים – הראשון מול הפועל באר שבע והשני מול שריף טירספול במסגרת המוקדמות. היכולת הגבוהה וחוש ההבקעה שהפגין בחלק הקדמי גרמו לסקאוטים באיטליה לסמן אותו כפוטנציאל מסקרן.
ל-ONE נודע כי שתי הקבוצות מהסרייה א' עשויות לשלוח נציגים מטעמן למשחק הגומלין הקרוב מול שריף, שייערך ביום חמישי בבאטומי, על מנת לבחון מקרוב את ביצועיו מהיציע.
סייד אבו פרחי (רדאד ג'בארה)אבו פרחי הפך במהלך העונה הקודמת לחלוץ הפותח של מכבי ת״א ואף הציג יכולת גבוהה בנבחרת הצעירה, שם השתמש בו גיא לוזון בתפקידים אחרים. היכולת של אבו פרחי שהתפתח תוך כדי העונה והחל היטב את העונה הנוכחית, עשויות לסדר לו קפיצת מדרגה הקיץ אם יגיעו הצעות שירצו את מכבי ת״א.