ריאל מדריד ממשיכה לעצב את הסגל לקראת העונה החדשה, ובמקביל לרכש הנוצץ, המועדון צריך לקבל החלטות גם לגבי עתידם של כמה מהכישרונות הצעירים שלו. לפי דיווחים, פרנקו מסטנטואונו בוחן אפשרויות לצאת בהשאלה, כאשר העדפתו הברורה היא לחזור לריבר פלייט, בעוד שבמקביל גונסאלו גארסיה הפך ליעד המרכזי של פולהאם, שמוכנה להשקיע סכום עתק כדי לצרפו.

לפי ‘אתלטיק’, מסטנטואונו מעריך מספר אפשרויות להשאלה באירופה, אך מעדיף לשוב לריבר פלייט, שם פרץ לתודעה כאחד הכישרונות הגדולים בדרום אמריקה. במועדון הארגנטינאי מודעים לרצונו ומעוניינים מאוד להחזירו, אם יצליחו להגיע להסכמות עם ריאל מדריד. בשלב זה טרם התקבלה החלטה סופית, אך ריבר נחשבת למועמדת המובילה לקלוט אותו אם אכן ייצא בהשאלה.

במקביל, אחד השמות הבולטים ביותר במחנה האימונים של ז'וזה מוריניו הוא גונסאלו גארסיה. החלוץ הצעיר ממשיך להרשים באימונים ואף מצא את הרשת במשחקי ההכנה, מה שמעמיד את עתידו בריאל בסימן שאלה מחדש, למרות העניין הגדול מצד קבוצות אחרות.

גונסאלו גרסיה (IMAGO)גונסאלו גרסיה (IMAGO)

ארבלואה סימן את גונסאלו כמטרה מספר אחת

מי שנחוש במיוחד לצרף את גונסאלו הוא אלברו ארבלואה, מאמן פולהאם ושחקן העבר של ריאל מדריד. האנגלים מפעילים לחץ גדול על מנת להשלים את העסקה, כאשר ריאל מעריכה את החלוץ בכ-60 מיליון אירו. ארבלואה, שאימן את גונסאלו במחלקת הנוער של המועדון, רואה בו את אבן היסוד של הפרויקט החדש שלו בקרייבן קוטג'.

פולהאם אף בוחנת אפשרות לרכוש רק 50% מכרטיסו של השחקן, מודל שריאל מדריד כבר השתמשה בו בעבר עם שחקני בית, ובמקביל קרובה גם לצירופו של ססאר פלאסיוס, שחקן נוסף שגדל במועדון הספרדי תחת ארבלואה.

מבחינת גונסאלו, המעבר עשוי להבטיח לו מקום קבוע בהרכב ותפקיד מרכזי, דבר שקשה יהיה להשיג בברנבאו, שם הוא מתמודד על דקות משחק מול שמות כמו קיליאן אמבפה, אנדריק, ברהים דיאס ומסטנטואונו, בעוד רודריגו הפצוע צפוי לשוב רק לקראת סוף השנה. בנוסף, מכירה שלו עשויה לסייע לריאל מבחינה כלכלית ולאזן את ההוצאות הגדולות על עסקאות כמו רודרי ויאן דיומנדה.

דיומנדה (IMAGO)דיומנדה (IMAGO)

עם זאת, בריאל עדיין לא ממהרים לוותר עליו. כמו בקיץ שעבר, גם הפעם גונסאלו מצליח להרשים את הצוות המקצועי. לאחר שזכה בעונה שעברה במלכות השערים של גביע העולם למועדונים עם ארבעה כיבושים והשתלב בסגל הבכיר, הוא הגיע לפתיחת ההכנות בכושר מצוין ואף התאמן עם נבחרת ספרד לפני המונדיאל. מוריניו מעריך את סגנונו ורואה בו חלוץ בעל מאפיינים שאין כיום בסגל, כך שהמשך היכולת שלו בתקופת ההכנה עשוי לשנות את התוכניות ולהשאיר אותו בסופו של דבר בריאל מדריד.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה