הקיץ מתחמם ולקראת חודש אוגוסט שבו השעון רק מתקתק לקראת סוף החלון, הקבוצות מעלות הילוך. כאן ב-ONE נסכם לכם את כל הדיווחים החמים וההחתמות הנוצצות מחלון ההעברות.

העברות רשמיות

# אינטר הודיעה באופן רשמי על חיזוק מרשים להגנה. בלם נבחרת אנגליה ג׳ון סטונס חתם במועדון ונפרד ממנצ׳סטר סיטי.

# זוכה מלך השערים בלה ליגה לעונת 2023/24 ארטם דובביק האוקראיני מצטרף לבולוניה מרומא. הוא מגיע לעונת השאלה אחת תמורת 3 מיליון אירו.

מקסנס לקרואה חתם רשמית בצ'לסי. הבלם מצטרף לקבוצה הלונדונית מקריסטל פאלאס בעסקה של 52 מיליון פאונד, והוא כבר חתם על חוזה ארוך טווח במועדון.

מקסנס לקרואה (IMAGO)מקסנס לקרואה (IMAGO)

סנטיאגו קסטרו חתם רשמית ברומא. על פי עיתונאי ההעברות סזאר לואיס מרלו, החלוץ נרכש תמורת 35 מיליון אירו וכבר הוצג במדי הג'אלורוסי.

דיווחים חמים

# רנדאל קולו מואני חוזר ליובנטוס. החלוץ הצרפתי נחת בטורינו ויצטרף בהשאלה תמורת 4 מיליון אירו, כשלגברת הזקנה חובת רכישה בסך 34 מיליון אירו פלוס בונוסים, והוא יחתום עד 2031

# לפי הדיווחים בספרד עסקת גונסאלו גארסיה מריאל מדריד לפולהאם נסגרה. העסקה תמורת 40 מיליון אירו ששולמו עם סעיף של 30% ממכירה עתידית. החלוץ בחר לעזוב כדי לקבל דקות משחק בעקבות העומס בהתקפת הבלאנקוס, למרות שזכה להערכה מז'וזה מוריניו.

# כוכב נבחרת בוסניה מהמונדיאל האחרון קארים אלאיבגוביץ' סגר ביובנטוס. לפי רומאנו, היהלום הבוסני עובר מבאייר לברקוזן תמורת 35 מיליון אירו כולל בונוסים.

קארים אלאיבגוביץקארים אלאיבגוביץ' (IMAGO)

# עוד שחקן אקדמיה של ריאל מדריד, ססאר פלאסיוס בדרך לאנגליה. פבריציו רומאנו מוסיף כי מיד לאחר סגירת עסקת גונסאלו גארסיה, פולהאם צפויה להשלים בקרוב גם את החתמתו של הקשר הארגנטינאי.

# לפי הדיווחים מספרד מדווח כי, דפורטיבו לה קורוניה הגיעה לסיכום בעל פה על צירופו של המגן אנחליניו, והמסמכים ייחתמו בקרוב.

# סערה סביב עסקת אנדייה לאל הילאל. השחקן כבר הסכים לשכר עתק, אך אברטון מעכבת את העסקה ודורשת מינימום של 80 מיליון אירו.

אילמאן אנדייה חוגג (IMAGO)אילמאן אנדייה חוגג (IMAGO)

# חרונימו רולי למנצ'סטר סיטי? לפי פבריציו רומאנו, התכולים רוצים את השוער הארגנטינאי בן ה-34 של מארסיי כגיבוי, והצדדים צפויים להגיע להסכם בקרוב.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה