בעירוני טבריה מבינים שבסגל הנוכחי יהיה קשה מאוד להישאר בליגה, גם אם הקבוצה לא תקבל ולו הפחתה של נקודה אחת נוספת, מעבר לשש שהיא כבר פותחת את העונה בלעדיהן. 

בקבוצה ראו אתמול (שבת) בהפסד הביתי לעירוני קרית שמונה (1:0) שהסגל הנוכחי פשוט לא טוב מספיק, וודאי שלא עמוק מספיק. "אין לנו תשובות לגבי המצב, אנחנו ניזונים מהתקשורת", אמר שחקן בקבוצה. "בינתיים החברים שלנו לא חוזרים, המאמן שלנו לא חוזר ורכש לא מגיע". 

"הסגל קצר מדי. הם התקשו לעמוד בעומס של שלושה משחקים בשבוע וראו את זה על השחקנים היום", אמרו במועדון. "הפרשה הזאת גרמה לנו נזק עצום. אנחנו צריכים את השחקנים המושעים כמה שיותר מהר וצריכים גם דחוף לחזק ולעבות את הסגל". 

עידו שרון (חגעידו שרון (חג'אג' רחאל)

השוער, עידו שרון, אמר אחרי המשחק: "זה משחק גביע הטוטו, מתכוננים לליגה יש לנו סגל קצר וזה קשה לשחק שלושה משחקים בשמונה ימים. אין לי טענה אחת לחברים שלי. מי ששיחק נתן הכל". 

שרון נשאל על השחקנים החסרים, שמושעים בגלל הפרשה וענה: "אנחנו מחכים לחברים שלנו שיחזרו. הם שחקנים סופר משמעותיים לקבוצה ומקווה שהם יחזרו כמה שיותר מהר. כרגע אני מעדיף להסתכל על מה שיש ולא על מה שחסר". 

השוער נשאל על הקושי להתמודד עם המצב של חוסר הודאות שמרחף סביב הקבוצה, עקב פרשת העירויים האסורים וענה: "אני מאמין בבורא עולם ושמה שנכון לי ולקבוצה יקרה. אני לא יודע הרבה על מה שקורה ומתעסק במה שאני כן יכול להשפיע עליו". 

המשחק הבא של טבריה, שיהיה האחרון שלה בשלב הבתים של גביע הטוטו, יהיה בשלישי (סמי עופר, 19:45) מול מכבי חיפה. רון אונגר הוחלף אתמול בדקה ה-30 בשל רגישות בשריר הירך האחורי וייתכן כי יקבל מנוחה. מי שיערוך הופעת בכורה בסגל יהיה גל מעתוק, שהשחרור שלו ממכבי פתח תקווה התקבל בחמישי בצהריים. 

ביום רביעי תתייצב הנהלת המועדון בפני בית הדין של ההתאחדות לכדורגל, בפרשת העירויים האסורים, במה שיהיה הקרב החשוב יותר של הקבוצה השבוע.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה