הפועל רמת גן המשיכה את פתיחת העונה המרשימה שלה בגביע הטוטו, לאחר שניצחה אמש (ראשון) 2:3 בחוץ את מכבי נתניה ורשמה ניצחון שני בשני מחזורים. במועדון יצאו מרוצים מאוד מהתוצאה ומהיכולת שהציגה הקבוצה, אך לצד זאת הבהירו כי מדובר רק בגביע הטוטו וכי הסגל עדיין אינו הושלם לקראת פתיחת העונה.
"היה משחק כדורגל טוב שלנו, אבל שום דבר לא דומה לליגה", אמרו ברמת גן, "יש הרבה נקודות טובות שגורמות לנו לצאת מעודדים ונצטרך לדעת לעבוד קשה על הדברים הפחות טובים. המטרה שלנו קודם כל להשלים את הסגל ולבוא כמה שיותר מוכנים לליגה ויש לנו פתיחה חזקה נגד חיפה ובאר שבע".
המאמן מסאי דגו החמיא לשחקניו בסיום המשחק והביע שביעות רצון מהגישה, המשמעת הטקטית והמחויבות שהפגינו לאורך דקות רבות. גם בתוך המועדון הרגישו כי הקבוצה עמדה בצורה טובה מול אחת הקבוצות החזקות בליגת העל.
שחקני הפועל רמת גן חוגגים (חגי מיכאלי)"אנחנו מרוצים מאוד מהגישה ומהיכולת שהשחקנים הראו מול יריבה איכותית כמו נתניה", אמרו במועדון. "שוב, ברור שתמיד טוב לנצח, אבל היינו שמחים שהניצחון הזה היה מגיע במסגרת הליגה ולא בגביע הטוטו. בכל מקרה, יש הרבה דברים טובים לקחת מהמשחק הזה וזה הזרים שלנו".
גם מבחינה אישית היו מספר שחקנים שזכו למחמאות. החלוץ הברזילאי לואן קמפוס המשיך את פתיחת העונה הטובה שלו עם שער שני בשני מחזורי גביע הטוטו, בעוד שעידן ברנס ויבלו גטאצ'ו הרשימו ביכולתם וקיבלו מחמאות מהצוות המקצועי.
דוד אסנקה חוגג (חגי מיכאלי)מי שזכה להערכה מיוחדת הוא הבלם הפורטוגלי ז'וטה גונסלבש, שקיבל את סרט הקפטן וממשיך להרשים את אנשי המועדון. ברמת גן מציינים כי הוא מביא איתו ניסיון רב, מנהיגות ושקט לחוליית ההגנה, ובקבוצה מרוצים מההשפעה שלו על חדר ההלבשה ועל השחקנים הצעירים.
במקביל, במועדון ממשיכים לעבוד על חיזוק הסגל וצירפו את הקשר ההתקפי הניגרי כריסטופר בוניפיס, בן 24. בוניפיס מגיע לאחר שבעונה האחרונה שיחק באל-קארייתייט מהליגה השנייה בקטאר. קודם לכן בילה מספר עונות בליגה הארמנית הבכירה, כבש 13 שערים ובישל חמישה נוספים בלמעלה מ-60 הופעות. ברמת גן מאמינים כי הוא יוסיף מהירות, יצירתיות ואיכות לחלק הקדמי, כשבמקביל נמשכים המאמצים לצרף שחקני חיזוק נוספים לפני פתיחת הליגה.
שחקני הפועל רמת גן חוגגים (חגי מיכאלי)כעת הפנים של האורדונים כבר מופנות למשחק ביום רביעי נגד הפועל ירושלים שעשוי לקבוע את זהות העולה לחצי גמר גביע הטוטו. ברמת גן יודעים שניצחון יקרב אותם לארבע האחרונות של המפעל, שם כבר ממתינות מכבי תל אביב והפועל תל אביב, ומקווים להמשיך את המומנטום החיובי גם במשחק הקרוב.