אחרי קיץ שלם בו אפפה עננה סביב עתידו של מוחמד סלאח, שגררה גם בלגן עם מועדון הפאר הטורקי בשיקטאש, הכוכב המצרי יגיע ככל הנראה בסופו של דבר לטורקיה, אבל יחתום במועדון אחר: טרבזונספור, שאישרה כי הקיצוני סיכם את תנאיו אצלה.

השחקן בן ה-34 יחתום לשנתיים ובכך ישים מאחוריו באופן רשמי פרק בן קרוב לעשור בפרמייר ליג, בו הפך לאחד השחקנים הטובים בליגה ובעולם עם ליברפול, אליה הגיע בקיץ של עונת 2017/18 ומאז זכה עימה בכל תואר אפשרי.

הכוכב הגדול צפוי להרוויח כ-17 מיליון אירו לעונה, ואחרי התייעצות עם בני משפחתו, שאישרו את המעבר, יעביר את הפרק, אולי האחרון שלו בקריירה, בקבוצה הטורקית. 

טרבזונספור נחשבת לקבוצה הרביעית בגודלה בטורקיה, עם שבע זכיות באליפות, כשהאחרונה שבהן הייתה בעונת 2021/22. עוד קודם לסלאח, הספיקה לצרף גם את אנדרה אונאנה, שוערה של מנצ’סטר יונייטד, שיעמוד בין הקורות בעונה הקרובה אחרי שעשה זאת גם בעונה הקודמת.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה