במכבי נתניה מנהלים בימים האחרונים מגעים מול נציגיו של הקשר ויליאן סיפריאן לגבי פרידה, כאשר הקשר הצרפתי לא שיחק בשני משחקי גביע הטוטו האחרונים ולא אמור להמשיך.
כפי שפרסמנו, בנתניה הוחלט עקרונית שעזיז אוואטרה יישאר בנוסף לקשר אחורי אחר שיגיע, כאשר סיפריאן יעזוב ובסאם זערורה ונדב נידם ייאבקו על עמדת קשר השמונה.
בימים האחרונים, התקיימה שיחה בין מאמן נתניה, רוני לוי, לבין נציגיו של ספיריאן, בה הובהר כי נתניה לא תכריח אותו לעזוב, אך במצב הסגל הקיים, הקשר לא יזכה לדקות משחק רבות וגם הקשר השתכנע לחפש קבוצה.
ווילאן סיפריאן בפעולה (חגי מיכאלי)כעת, סיפריאן ינסה למצוא קבוצה חדשה גם במטרה לשחק, כאשר ל-ONE נודע, כי מי שמתעניינת בצירופו היא עירוני טבריה, כאשר המגעים צפויים לצבור תאוצה בימים הקרובים וייתכן שהוא יחזק את הקבוצה מהצפון.
בכל אופן, בנתניה הבהירו לשחקן כי ישתתפו בחלק משכרו, דבר אשר צפוי להקל עליו במהלך המשא ומתן וגם יאפשר ליהלומים לצרף קשר אחורי נוסף לצידו של אוואטרה, שהראה שיפור בשני המשחקים האחרונים.