אם חשבנו שרוי רביבו השחקן הבא שיעזוב את מכבי תל אביב בעסקת מכירה, אז נראה שדווקא סייד אבו פרחי הרבה יותר קרוב לעשות זאת. קולורדו ראפידס מה-MLS רוצה להשיג במהלך היום (שני) פריצת דרך במשא ומתן והיא להוטה מאוד לרכוש את החלוץ הצעיר של הצהובים. הצדדים עדיין מחכים לראות מהו הסכום שבו מיץ' גולדהאר יאשר את מכירת החלוץ.
ההצעה עומדת על כ-6 מיליון דולר לרכישתו של אבו פרחי באופן מיידי, מכבי ת"א בשלב הראשון ביקשה לקבל יותר ובעצם דחתה את ההצעה הראשונה, אך המשא ומתן בין הצדדים נמשך. על פי תקדימי העבר ממכירות של שחקנים אחרים במועדון, קשה להאמין שהצהובים לא ימכרו את אבו פרחי כל עוד מדובר בסכומים של 6 מיליון דולר ואולי אף יותר.
יחד עם זאת, צריך לציין שיש עוד דרך לעבור בעסקה והיא נוגעת גם למה יעלה בגורל 17.5 האחוזים שמגיעים למשפחת אבו פרחי בכרטיס השחקן, וכמו כן תנאיו האישיים של החלוץ שלא נדונו עדיין. למעשה אבו פרחי אינו מסוכם עדיין בקולורדו והוא מחכה לאור ירוק ממכבי ת"א שהוא יכול לעשות זאת.
סייד אבו פרחי (רדאד ג'בארה)עוד אמרו אמש בסביבת אבו פרחי כי אם העסקה מול קולורדו לא תגיע לכדי סיכום מוחלט עד יום רביעי, הוא יטוס עם הקבוצה למשחק הגומלין מול צסק"א סופיה בסיבוב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית. אגב, קולורדו מכרה רק לפני מספר ימים את כוכב הקבוצה, לוקאס הרינגטון, ב-23 מיליון דולר להאל סיטי מהפרמייר ליג והיא נמצאת בעיצומו של מסע רכש שבו היא רוצה לחזק מיידית את סגל הקבוצה בזכות הכסף שנכנס ועל כן גם מוכנה לשלם סכום גבוה מאוד על אבו פרחי.