אחרי פגרה קצרה ומנוחה מחודשת לשחקנים ולצוות המקצועי, פאריס סן ז'רמן משלימה את הכנותיה הקיציות לקראת פתיחת העונה. בראיון לאופ"א, שיתף המאמן לואיס אנריקה על הקושי להתנתק לחלוטין מהעבודה במהלך הקיץ: "אתה תמיד מחובר כי כולם מדברים איתך על העונה ומברכים אותך על מה שזכית. מאמן לעולם לא מתנתק לגמרי, יש המון החלטות לקבל בקיץ וגם כשאתה לא במתחם האימונים, אתה נשאר מחובר למועדון".

המבחן הרשמי הראשון של הפריסאים יגיע כבר ביום רביעי הקרוב בקרב על הסופר קאפ האירופי מול זוכת הליגה האירופית, אסטון וילה. אנריקה מייחס חשיבות עליונה לתואר, בו זכה עם פ.ס.ז' גם בפעם שעברה מול טוטנהאם, והבהיר כי אין לו ספק שמדובר במפגש קשה מול יריבה תחרותית מאוד. העקביות והמחויבות של המאמן הספרדי הן שהובילו את המועדון לשתי זכיות רצופות בליגת האלופות, וכעת הוא רוצה לפתוח עונה עם תואר נוסף בארון.

מעבר למפגש הקרוב, לואיס אנריקה מסמן מטרה היסטורית יוצאת דופן: השוואת השיא של ריאל מדריד עם זכייה שלישית ברציפות בליגת האלופות. "עומד בפנינו אתגר ייחודי וחסר תקדים בכדורגל האירופי," הצהיר המאמן בהתלהבות. "להשוות את ההישג של ריאל מדריד אם נצליח לזכות פעם שלישית ברציפות? וואו זו כבר דרגה אחרת. אף אחד בהיסטוריה לא ניצח שלוש פעמים ברציפות, למעט ריאל".

לואיס אנריקה חוגג (רדאד גלואיס אנריקה חוגג (רדאד ג'בארה)

רוצה להיכנס לספרי ההיסטוריה של הכדורגל

כדי לעמוד במשימה השפתנית, הספרדי מעיד על עצמו כבעל אובססיה מתמדת לשיפור הביצועים והחיבור עם שחקניו. הוא משוכנע שאין אף קבוצה באירופה עם מוטיבציה גבוהה יותר משל פ.ס.ז', ומבהיר כי תוארי העבר כבר אינם מעניינים אותו. מבחינתו, הזכיות הקודמות הן היסטוריה רחוקה, והפנים מוכוונות אך ורק לעבר העתיד והרצון להמשיך לשבור שיאים.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה