ממשיכים במסע האירופי. הפועל תל אביב אמנם רשמה הערב (רביעי) הפסד 2:1 מול קטוביצה, אך היתרון מהמשחק הראשון הספיק לה כדי להעפיל לשלב פלייאוף הקונפרנס ליג עם ניצחון 2:3 בסיכום הכללי. התחנה הבאה של האדומים תהיה קשה במיוחד, כשיפגשו את אטאלנטה מאיטליה לקרב על שלב הבתים.
בסיום, מאמן הקבוצה, אליניב ברדה, אמר: ״כמו שאמרתי אתמול, משחקים כאלה הם בשתי מחציות. ניצחנו את המחצית הראשונה בחוץ, יכולנו לעשות שם יותר מ-0:2 וידענו שאנחנו באים לחצי השני למשחק מאוד קשה. הובלנו 0:1, ואני חושב שהיינו בשליטה על המשחק עד הדקה ה-75. ואז הפסדנו קצת ביטחון, ספגנו שער ואז השער השני בא מהר מאוד. בסיום הפסדנו את המשחק, אבל אנחנו רצינו להמשיך לשלב הבא ואנחנו שמחים שעשינו את זה״.
גם חלוץ הקבוצה, עמנואל בואטנג דיבר: ״התחלנו את המשחק נהדר, שלטנו לגמרי במחצית הראשונה. לצערי המחצית השנייה הייתה קשה יותר. באנו למשחק מאוד קשה אחרי הניצחון במשחק הראשון, ידענו שמחכה לנו משימה לא קלה, אבל הדבר הכי חשוב הוא שעלינו שלב ואני מאוד שמח על זה״.
שחקני הפועל תל אביב חוגגים בסיום (IMAGO)שינו זוארץ, יו״ר ההתאחדות לכדורגל אמר: ״ברכות להפועל ת״א על העפלה לשלב פלייאוף הקונפרנס-ליג. יחד עם קהל תומך, בעלים מחויב, צוות מקצועי וניהולי מוביל ושחקנים מצוינים, הכל נראה אפשרי. נמשיך להאמין ולתמוך״.