ריאל מדריד המשיכה להתכונן לקראת העונה הקרובה, כאשר אמש (רביעי) ניצחה 0:1 את דפורטיבו לה קורוניה במסגרת משחקי ההכנה, כשהבלאנקוס לא היו עם סגל מלא ו לא הציגו יכולת משכנעת.

ז’וזה מוריניו אמר :”זה היה משחק רציני נגד קבוצה שחוזרת ללה ליגה. לגביע הזה יש מסורת ארוכה והם עשו הכל. הם אילצו אותנו לשחק ברצינות וזה היה קשה. אנחנו יודעים מה הערך של גביע קיץ. הם רצו את הגביע שלהם ותחרות כזו היא אימון טוב מאוד עבורנו”.

מאמן הבלאנקוס הסביר כי בשלב הנוכחי של ההכנות הוא מעדיף לחלק את העומס בין שחקניו ולא להעניק דקות רבות מדי לאותם שחקנים: “אני חייב לעשות את השינויים שלי ולתת לכולם הזדמנות. אני לא רוצה לתת יותר מדי דקות לאותם שחקנים.

“המשחק הזה נועד לניצחון, אבל גם לעבודה, לתת לשחקנים דקות ולהתנסות. יותר משינויים בשחקנים, מדובר בשינוי המבנה. יהיו לנו משחקי ליגה שבהם לא תצליחו לסיים את המשחק, וכשאתה כן, אתה מנצח. יש הרבה דברים חיוביים, הקבוצה משתפרת”.

לסיום, התייחס המאמן לכך שהסגל עדיין אינו נמצא כולו יחד: “יש חמישה שחקנים בוולדבבאס שלא נמצאים כאן. אנחנו לוקחים את זה צעד אחר צעד. אנחנו מתקדמים בכל ההיבטים, רמת הקושי של המשחקים עולה וזה נהדר להיות כאן עם האווירה הזו”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה