ארבעה ימים לפני המשחק הראשון בפלייאוף ליגת האלופות מול סבאח האזרית, הפועל באר שבע תצפין הערב (שבת) לסמי עופר, שם תפגוש את הפועל חיפה במסגרת משחקי הדירוג של גביע הטוטו. אחרי העומס הגדול והחגיגות בעקבות הניצחון המרשים 0:2 על הכוכב האדום בלגרד במרקאנה וההעפלה לשלב הבא, המטרה המרכזית מבחינת האדומים לעבור את המשחק בשלום, ללא פציעות מיותרות, ואם אפשר גם לצאת ממנו עם ניצחון שייתן לקבוצה מעט שקט וביטחון לקראת המשימה האירופית.
מאמן הקבוצה, רן קוז'וק, קיים אימון קל יחסית בעקבות העומס שהצטבר אצל השחקנים בשבועות האחרונים, ובמיוחד לאחר צמד המשחקים מול הכוכב האדום. הצוות המקצועי מבין היטב את החשיבות של המשחק מול סבאח ולכן לא מתכוון לקחת סיכונים מיותרים עם שחקני ההרכב הבכיר.
חזות, וולף וכנעאן ישחקו
קוז'וק צפוי לבצע רוטציה רחבה ולהעניק דקות משמעותיות לשחקנים שלא שיחקו או ששולבו בבלגרד. בין היתר מדובר באמיר גנאח, מתן בלטקסה, עמית אוחנה, אופיר דוידזאדה, רועי לוי, יוני סטויאנוב וג'יבריל דיופ, שיקבלו הזדמנות להציג את עצמם ולהיכנס לקצב משחק. גם איתי חזות, מרקו וולף וחמודי כנעאן צפויים לקבל דקות משמעותיות במהלך ההתמודדות, כאשר מוחמד אבו רומי, ג’בון איסט וזאהי אחמד מורחקים.
בבאר שבע מבהירים כי למרות הרצון לשמור כוחות לקראת אירופה, הקבוצה רוצה לנצח ולשמור על המומנטום החיובי, אך בראש ובראשונה להימנע מפציעות או מעומס נוסף על שחקני המפתח. "אנחנו צריכים לנהל נכון את העומסים. יש לפנינו משחק חשוב מאוד באירופה ואנחנו רוצים להגיע אליו עם הסגל הכי חזק ובריא שאפשר", אמרו במועדון. "יחד עם זאת, מי שיעלה לשחק יודע שאנחנו הפועל באר שבע ובכל משחק אנחנו רוצים לנצח".