אירוע לא נעים ואף מדאיג התרחש בקליארי, כשחלוץ הקבוצה הבוגרת, יהל טרפי, טבע בבריכה וכעת נמצא בטיפול נמרץ בבית החולים המקומי. בהודעה הרשמית של המועדון, התקרית התרחשה אתמול (ראשון), בזמן שהשחקן הצעיר ניצל את יום החופשה אחרי הניצחון 0:1 על אראצו בגביע, מולה פתח.
התקרית, שהתרחשה בצפון סרדיניה, הובילה לטביעתו בבריכת שחייה במהלך אחר הצהריים, שם איבד הכרה. במקום הגיבו ופינו אותו בדחיפות לבית החולים, שם טיפלו בו ומאז הוא נמצא בטיפול נמרץ. במהלך הבדיקות לא נמצא משהו מסכן חיים נכון לרגע זה.
הצרפתי בן ה-20 נמצא במעקב צמוד, כשהסיטואציה שהתחילה כמפחידה ומדאיגה, לאט לאט נרגעת ככל שעובר הזמן ומצבו מתייצב. בעונה החולפת הוא רשם שמונה הופעות במדי קליארי, שם מצא את הרשת פעם אחת במהלך ה-2:2 נגד קרמונזה. העונה הוא ציפה לבצע קפיצת מדרגה נוספת, אך לפחות כרגע הקפיצה תיאלץ לחכות.