לאחר העונה המוצלחת אשתקד, מנצ’סטר יונייטד וברונו פרננדש יפתחו את עונת 2026/27 עם לא מעט ציפיות ותקוות. אבל למרות היותו שחקן העונה בפרמייר ליג בעונה שעברה, היו לא מעט ספקות בנוגע לעתידו של הקשר במועדון ולא בגלל הפן המקצועי.

פרננדש, שעומד לפתוח עונה שמינית במדי יונייטד, עומד לסיים את חוזהו בקיץ הבא אך עם אופציה לעונה נוספת, ולמרות זאת אין עדיין סיכום בנוגע להארכת החוזה במועדון האדום. באנגליה דווח כי הפורטוגלי אפילו חש פגוע בשל הספקות להמשך דרכו במועדון, אך היום (שני) הובהרה חד משמעית התכנית של השדים האדומים.

לפי ה-’BBC’, מנצ’סטר יונייטד צפויה לדחות כל הצעה שתקבל עבור פרננדש, אשר יש לו בחוזה סעיף שחרור של 57 מיליון ליש”ט. לפי הדיווח, האוהדים היו מגיבים בצורה רעה אם לא היה ברור שהמועדון עושה כל שביכולתו כדי לשמור על הקמע, דבר אשר הוסיף לשיקולים בנוגע לעתיד הפורטוגלי.

ברונו פרננדש, ככל הנראה יישאר ביונייטד עונה נוספת לפחות (רויטרס)ברונו פרננדש, ככל הנראה יישאר ביונייטד עונה נוספת לפחות (רויטרס)

הקבוצות שגיששו בנוגע למצבו של ברונו פרננדש

יש לא מעט קבוצות שגיששו בנוגע לרכישת הקשר, כאשר הבולטות הן גלאטסראיי הטורקית ואל הילאל הסעודית, אך כתוצאה מחוסר הרצון של המועדון למכור ושל השחקן לעזוב, ההצעות האלה הפכו ללא רלוונטיות למרות הסכומים הגבוהים שלא צוינו.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה