בן שהר שיתף פעולה עם ברק בכר במשך לא מעט שנים, אבל אחרי מה שקרה במכבי חיפה הם סיימו בטונים צורמים שהשפיעו על הקשר ביניהם. אלא שחלוץ העבר ופרשן ONE בהווה פתח דף חדש עם מאמן הירוקים, כפי שסיפר בתוכנית ”שיחת היום” ב-ONE.

בן, הייתה לך פגישה מעניינת עם ברק בכר.
”אפשר לספר את זה. הייתי שחקן שלו ואחרי כמה שנים של נתק הרגשנו צורך לעשות את הפגישה הזאת”.

משפחת שהר על הסולחה עם ברק בכר

דיברתם אחרי 7 שנים של נתק?
”לא אגיד נתק, הוא כן היה המאמן שלי. היה כעס, בעיקר אכזבה. מאוד התאכזבתי מההתנהלות אז וברק יודע את זה. אני לא מדבר אפילו על העניין המקצועי, שגם שם בקושי קיבלתי הזדמנויות, אני מדבר על היחס הבין אישי באותה תקופה במכבי חיפה, אבל אני שמח שנפגשנו, יישרנו את ההדורים, דיברנו על הדברים. אני מאוד מכבד אותו ומאוד אוהב אותו ובגלל זה גם נפגעתי. אני מאחל לו ולמכבי חיפה בהצלחה ושייצאו לדרך נכונה טובה”.

בן שהר במכבי חיפה (עמרי שטיין)בן שהר במכבי חיפה (עמרי שטיין)

במסגרת אותה פגישה הוסרה סופית הקללה של בתיה על מכבי חיפה?
”זה מה שהקהל אמר. לי אף פעם לא הייתה קללה עליהם וגם את הדברים של אמא שלי צריך לקחת בעירבון מוגבל, היא גם נפגשה עם ברק ובשבוע שעבר איחלה להם את כל ההצלחה. אז אין תירוצים מבחינת העניין הזה”.

מתי היא נפגשה עם ברק?
”אתה יכול לשאול אותה, אני חושב שזה היה שבוע שעבר. בסוף אנחנו אנשים, וכל אחד בדרך שלו, אבל עשינו משהו בכדורגל והכי חשוב שנסגור את העניין הזה ונצא לדרך חדשה. אני מאחל לו המון בהצלחה”.

“נכון שזה נראה לא טוב, אבל דברים לא תלויים רק בו”

ראיתי את ברק השבוע, זה לא ברק שהכרתי פעם. שפת הגוף שלו, של מאמן עם 6 אליפויות, פתאום נראה קצת מיואש ומחפש את עצמו, בלי ביטחון.
”בכדורגל יש הרבה עליות וירידות, בטח בעמדת המאמן. וגם הוא גדול ככל שיהיה נפגע מזה. גם אני כשאני רואה אותו מהצד, אני לא רואה את ברק הרגיל עם שמחת החיים. אבל העבודה הקשה תמיד תהיה שם והוא תמיד ינסה לשפר את המצב. כמובן שמכבי חיפה לא נראית טוב והוא לא שמח מהמצב, אבל הוא צריך להיות הוא, הוא זה שמחליט וקובע, זה שעושה שינויים דרסטיים וזה שצריך לבוא עם ביטחון כי לאמן כדורגל הוא לא שכח.

“נכון שזה נראה לא טוב, אבל דברים לא תלויים רק בו. הקבוצה לא נבנתה מספיק טוב. אין שחקנים מספיק טובים לאליפות או לצעוד קדימה. גם הזרים שבאו הם חסרי ביטחון ולא נראים טוב, כמובן שיש לברק חלק, אבל זה לא רק הוא. מה שכן, בכדורגל במשחק אחד הכל יכול להשתנות”.

שחקני מכבי חיפה (עמרי שטיין)שחקני מכבי חיפה (עמרי שטיין)

אז יש סולחה בין בן ובתיה לברק?
“כן. אני יודע שהיא נפגשה איתו, אני יודע שאני נפגשתי איתו לבד. אנחנו אנשים בוגרים והיינו צריכים לשים את המשקעים מאחורינו. כל אחד אמר את שעל ליבו וזה מאחורינו. מכבי חיפה יכולה להיות רגועה אם הקללה של בתיה היא התירוץ שלהם. צחוק בצד, ברק לא פראייר וצריך ללכת עם האמת שלו, הוא יודע מה צריך לעשות ואם יתנו לו, הוא יצליח”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה