הפועל באר שבע המשיכה אתמול (רביעי) את מסעה לעבר ליגת האלופות כאשר גברה 1:2 על סבאח במשחק הראשון של שלב הפלייאוף. המאמן המפסיד, ולדאס דמבראוסקאס, דיבר בסיום.
על היריבה אמר: “היא קבוצה איכותית שמשחקת כדורגל טוב, ניסינו להתכונן אליה”. לגבי מהפך בגומלין ענה: “אני חושב שברמה הזאת אנחנו יכולים להפוך בבית שלנו. אני מאמין בזה”.
על מהלך המשחק והאם הוא יהיה גם במשחק השני: “אנחנו צריכים לגרום לבאר שבע לעשות טעויות”. על מצב הדשא: “אני לא רוצה להשתמש בזה כתירוץ אבל שאלת את זה כי הדשא לא היה במצב הכי טוב. ברמה הזאת זה לא אמור להיות ככה ואנחנו מצפים לרמה האיכותית ביותר על הבמה הגדולה ביותר”.
על המגרש בבאקו השיב: “אנחנו נראה. אנחנו לא משחקים באצטדיון שלנו בגלל כמות האנשים. זו לא הפעם הראשונה שנשחק שם, שיחקנו שם שלוש פעמים. זה יהיה שונה אבל נהיה הקבוצה הביתית והאוהדים שנו יהיו שם”.
על השאלה האם הפועל ב”ש הפתיע אותו אמר: “יש להם סבלנות ואומץ להחזיק בכדור. הם מאמונים היטב ויודעים ללחוץ את הכדור ולצאת להתקפות מעבר”.