התרגשות ודריכות גדולה בהפועל רמת גן לקראת החזרה לליגת העל. הקבוצה השלימה היום את ההכנות לקראת משחק הפתיחה מול מכבי חיפה מחר (שבת, 20:30), ובמועדון כבר מחכים לרגע שבו יעלו על כר הדשא למשחק הראשון בליגת העל אחרי 13 שנים.
"יש תחושה מיוחדת שקשה להסביר", אמרו ברמת גן, "מרגש מאוד לחזור לליגה של הגדולים, אין כיף מזה אבל עכשיו מתחיל הדבר האמיתי. אנחנו מאמינים שעשינו בנייה טובה, הזרים נראים טוב, אבל הליגה זה יהיה המבחן להבין איפה פגענו. צירפנו 21 שחקנים טובים, עכשיו מתחילה משימת החיבור", סיכמו.
מאמן רמת גן, מסאי דגו, גיבש את תמונת ההרכב שלו לקראת המשחק שיהיה פיקנטי עבורו, מאחר ויפגוש לראשונה את קבוצתו לשעבר מאז שעזב אותה לפני שלוש עונות. דגו יצטרך להסתדר ללא ז'וטה גונסאלבש, שספג כרטיס אדום במשחק מול בית"ר ירושלים ולא יוכל לקחת חלק בהתמודדות.
מסאי דגו (רדאד ג'בארה)גטאצ’ו יבלו מול הירוקים, מתן חוזז לא בסגל
את מקומו של ז’וטה במרכז ההגנה צפוי לתפוס הרכש החדש, מארסיו סילבה, שיערוך בכורה לצד עומר יצחקי. באגף ימין יקבל את הקרדיט גטאצ’ו יבלו, שהגיע בהשאלה ממכבי חיפה, בעוד פארד איברהים צפוי לפתוח בצד השני של ההגנה.
במרכז השדה דגו צפוי להמשיך עם סרג'ן מיאילוביץ', שהציג יכולת טובה במשחק האחרון מול בית"ר ירושלים. לצידו אמורים לפתוח מקסים פלקושצ'נקו וכריסטופר בוניפייס. מתן חוזז הרכש הישראלי הטרי לא בסגל מאחר ועדיין אינו בכושר משחק.
מתן חוזז חוגג (אורן בן חקון)הסימן שאלה האחרון בהרכב נמצא בחלק הקדמי, שם מתחרים על המקום עידן ברנס ומריוס נוביסי. נכון לעכשיו, החלוץ הקמרוני שהצטרף לקבוצה נמצא בעמדה טובה יותר לפתוח בהרכב.