הפועל תל אביב תעלה מחר (חמישי, 21:00) לאחד המשחקים החשובים שלה העונה, כשתפגוש את אטאלנטה בגומלין פלייאוף הקונפרנס ליג במישקולץ שבהונגריה. בינתיים, מאמן הקבוצה, אליניב ברדה, דיבר במסיבת עיתונאים לקראת ההתמודדות.
“אנחנו באים אחרי תוצאת 0:0 בחוץ, אנחנו יודעים שנצטרך לנצח כדי לעלות לסביב הבא, אנחנו יודעים כמה זה יהיה קשה ונגד איזו יריבה אנחנו משחקים, ברמה מאוד מאוד גבוהה, היא פתחה את הליגה עם ניצחון, אבל אנחנו ננסה להמשיך לעשות את הדברים שלנו.
על ההתעניינות בסתיו טוריאל: “מחמיא לנו מאוד שקבוצות מהסרייה א’ מתעניינות בשחקנים שלנו, לגבי מחר יש לנו אימון ואז נבחן את כולם ונראה באיזה מצב פיזי הוא נמצא ונקבל החלטה. כשמסתכלים על הסגל והשחקנים באטאלנטה, השווי והאיכות, אני חושב שהם הפייבוריטים אפילו לזכייה במפעל, אנחנו, הקבוצה הצנועה, יש את השאיפות שלנו ואנחנו ננסה לעשות את הכל כדי להצליח ולהיכנס לקונפרנס ליג.
צ'יקו (האתר הרשמי של הפועל ת"א)“לגבי בואטנג, נעשה כמו סתיו, נעשה את האימון, מקווה שהוא יצליח להשלים אימון מלא ונקבל החלטה לגביו בבוקר. לגבי המשחק, יש דברים שאנחנו צריכים להשתפר בהם, הרבה דברים שעשינו טוב, ואנחנו מבינים שנצטרך משחק יותר ממושלם מחר כדי להעפיל לקונפרנס ליג”.
“תהיה אווירה מחשמלת, גם אטאלנטה תרגיש את זה”
שחקן הקבוצה, עומרי אלטמן, אמר: “זו גאווה גדולה עבור המועדון שהאוהדים מגיעים לכל מקום, גם לברגמו הגיעו המון, בטוח אם היו עוד כרטיסים אז היו מגיעים עוד, ואני בטוח שתהיה אווירה מחשמלת וביתית וירגישו את זה מהדקה הראשונה. המשחק הדחוי בליגה? אני חושב שזה יכול להיות לכאן או לכאן, אבל זו הייתה ההחלטה הנכונה, לנוח כמו שצריך לפני משחק כל כך חשוב עבורנו ואני בטוח שכל הסגל בא מוכן גם פיזית וגם מנטלית למשחק.
דניאל דאפה (האתר הרשמי של הפועל ת"א)“זה נורמלי לחלוטין אצלנו, מהשנייה הראשונה שאנחנו עולים לכר הדשא, האוהדים נותנים לנו הרגשה של אנרגיות, מרימים ודוחפים אותנו, זה משהו שאנחנו רגילים אליו, בטוח שגם אטאלנטה תרגיש את זה מהדקה הראשונה. מה התוכנית? להיות טובים יותר משבוע שעבר כי שבוע שעבר לא ניצחנו, הפעם צריך לנצח כדי לעלות, אז כל האנרגיות והאגרסיביות של שבוע שעבר צריכים לעלות מדרגה, בטוח שיהיה משחק יותר קשה, אטאלנטה תבוא מוכנה ונצטרך לעלות את הרמה”.