ישנן קבוצות שלפעמים ההר יוליד עכבר, אך ישנן קבוצות שהמהלך יקרה בצורה הפוכה: העכבר יוליד הר, וממנו יהיה קשה להתאושש. כך אפשר לתאר עד כה את פתיחת העונה של הכוכב האדום בלגרד, עם השפלה כואבת ושתי הדחות באירופה בדרך לשלב הליגה של הקונפרנס ליג.

אתמול (חמישי), איבדה אלופת סרביה יתרון 0:3 כדי להיות מודחת עם 5:4 בסיום מול ויקטוריה פלזן, זאת כשמוחמד אבו פאני מורחק עוד זכר למשחק מול הפועל באר שבע במוקדמות ליגת האלופות ולויזוס לויזו המתין על הספסל ולא שותף.

במדינה מהבלקן כתשו את הכוכב: “האסון בצ’כיה. הקבוצה הכי עשירה אי פעם שנבנתה לרמות הכי גבוהות מסיימת בקונפרנס. אפילו יתרון 0:3 לא היה להם מספיק כדי להבטיח את המקום בשלב הליגה של הליגה האירופית”, נכתב באתר מקומי.

ב’מוצרט’ הוסיפו: “הקבוצה נשברה בפלזן, לא הגיע לה יותר משלב הליגה בקונפרנס. בצ’כיה הכוכב גילתה שיש יותר גרוע מגרוע. אלברט ריירה חווה את מה שקרה לקבוצה רק פעם אחת בהיסטוריה, כשהיא איבדה יתרון של שלושה שערים”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה