בהמשך לחשיפת ONE כי ויאדוליד מליגת המשנה בספרד מעוניינת בתאי עבד והגישה הצעה לצרפו מלבאנטה, היום (ראשון) ל-ONE נודע כי כמעט כל פרטי העסקה סגורים.

נותר לישראלי לסגור עוד דבר אחד בלבד מול ויאדוליד, כאשר סוכנו אסף וקאנין מוביל את העסקה. ההערכה היא שעד מחר עבד יחתום רשמית בקבוצה בה שיחק בעבר שון וייסמן, ויעבור אליה רשמית.

מתווה העסקה של ויאדוליד ולבאנטה צפוי להיות כזה: הקשר ההתקפי יגיע בהשאלה עד תום העונה, כשהקבוצה מליגת המשנה תחזיק באופציית רכישה, שתהיה תקפה רק במקרה והיא תעלה לליגה הראשונה.

תאי עבד (IMAGO)תאי עבד (IMAGO)

עבד הגיע ללבאנטה בחלון ההעברות של ינואר מפ.ס.וו איינדהובן, אחרי שבלט במשך תקופה ארוכה בקבוצת המילואים של המועדון ההולנדי. הישראלי, שגדל גם במחלקת הנוער של הפועל תל אביב, חתם בלבאנטה עד 2029, אך התקשה מאז לקבל מקום משמעותי ברוטציה של הקבוצה.

ריאל ויאדוליד, המוכרת לרבים בזכות הבעלים והנשיא שלה – אגדת העבר הברזילאית רונאלדו, נחשבת לאחת הקבוצות הבכירות והלחוצות בליגת המשנה בספרד, כשהמטרה המוצהרת והיחידה שלה העונה היא חזרה מיידית ל"לה ליגה".

תאי עבד (חגי מיכאלי)תאי עבד (חגי מיכאלי)

הקבוצה, שמארחת את משחקיה באצטדיון חוסה סורייה, מחזיקה בסגל עמוק ואיכותי במונחים של הליגה השנייה בספרד, הכולל שחקני התקפה מוכחים דוגמת ראול מורו, ממאדו סילה ומרקוס אנדרה.

עבור הישראלי, שיצטרף בהשאלה עם אופציית רכישה המותנית בעליית ליגה, מדובר בהזדמנות פז להוכיח את עצמו במועדון גדול ששואף לחזור כמה שיותר מהר לבמה המרכזית של הכדורגל הספרדי.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה