אחרי האכזבה מההדחה מהקונפרנס ליג על ידי אטאלנטה האיטלקית, הפועל תל אביב מתחילה הערב (ראשון, 20:15) את הדרך שלה בליגת העל ותתארח בסמי עופר אצל הפועל חיפה. האדומים יקבלו דחיפה משמעותית מהיציעים, כאשר לפי ההערכות קרוב ל-8,000 אוהדים צפויים להגיע לאצטדיון ולייצר אווירה ביתית, כפי שעשו לאורך משחקי הקבוצה בזירה האירופית.
מבחינה מקצועית, אליניב ברדה צפוי לבצע מספר שינויים בהרכב לעומת ה-11 שפתח בגומלין מול אטאלנטה ביום חמישי במישקולץ. סתיו טוריאל, מור בוסקילה, עמית למקין, דניאל דאפה ושחר פיבן נמצאים בין השחקנים שעשויים לקבל את חולצת ההרכב, כאשר ההחלטה הסופית תתקבל לאחר התייעצות של ברדה עם הצוות המקצועי ובהתאם לכשירות השחקנים.
"חשוב מאוד לפתוח את הליגה ברגל ימין", אמרו בהפועל תל אביב, "נכון שזה היה מבאס לעוף מאירופה, עשינו מסע קצר, אבל מכובד מאוד. זה כבר מאחורינו ואנחנו עם הפנים הלאה לאתגר שלנו בליגה ויש רק מטרה אחת".
במקביל, הפועל תל אביב ממשיכה לעבוד על הסגל. המגן השמאלי יאניק ללינדל, שנחת במהלך הלילה בישראל, צפוי לעבור היום בדיקות רפואיות ולאחר מכן לחתום באופן רשמי במועדון. ללינדל יהיה הזר השמיני של הקבוצה ובמקביל מקווים ששאנדה סילבה ימצא קבוצה בקרוב מאוד.