ההכנות לסופרקאפ ״הסופר החברתי״ נכנסות לישורת האחרונה וכל הכרטיסים שהוצאו למכירה על ידי מנהלת הליגה כבר נרכשו. הפועל תל אביב השלימה את רכישת יתרת הכרטיסים שהוקצתה למועדון למשחק הסופרקאפ מול מכבי תל אביב, ובכך הסתיימה מכירת הכרטיסים למשחק באמצעות מנהלת הליגה.
הכרטיסים שנרכשו על ידי הפועל תל אביב צפויים להיות זמינים לאוהדי הקבוצה באמצעות המועדון ולאפשר לקהל האדום למלא את היציעים וליהנות מאירוע פתיחת העונה.
כידוע, משחק הסופרקאפ ״הסופר החברתי״ ייערך ביום חמישי, 17 בספטמבר, בשעה 20:55 בהיכל מנורה מבטחים בתל אביב, ויפגיש את הדאבליסטית מכבי תל אביב ואת סגנית האלופה הפועל תל אביב בקרב על התואר הראשון של עונת 2026/27.
קהל אוהדי מכבי תל אביב (ראובן שוורץ)עם הביקוש הגבוה וההיענות מצד שני מחנות האוהדים, היכל מנורה מבטחים צפוי להיות מלא לקראת המשחק המסקרן ביותר של פתיחת העונה וכל זאת שבוע בלבד לפני ששתי הקבוצות יחלו את עונת היורוליג שלהן.