איגה שוויונטק הפולנייה, המדורגת 8 בעולם, ממשיכה להיראות כמו אחת המועמדות המרכזיות ללכת עד הסוף בניו יורק. אלופת 2022 סיפקה עוד הופעה משכנעת, גברה על נדיה פודורוסקה הארגנטינאית 3:6, 2:6 בתוך שעה ו-11 דקות והעפילה לסיבוב השלישי. שוויונטק עדיין לא שמטה מערכה בטורניר ונראית בהחלט כמי שמסוגלת להיאבק על התואר עד הסוף.
איגה שוויונטק (IMAGO)אנסטסיה פוטאפובה האוסטרית, המדורגת 25 בעולם, גברה על לאוליה ז’אנז’אן הצרפתייה בתום שלוש מערכות עם 4:6, 6:2, 3:6. בנוסף, אליס מרטנס הבלגית, המדורגת 20 בעולם, המשיכה לסיבוב השלישי אחרי שניצחה את מריה טימופייבה האוזבקית 2:6, 6:7 (5).
מלבד זאת, נאומי אוסקה היפנית, המדורגת 13 בעולם שזכתה בעבר פעמיים בגראנד סלאם היוקרתי, נזקקה לשלוש מערכות כדי להכניע את קטרינה סיניאקובה הצ’כית, כשאחרי שאיבדה את המערכה השנייה היא התעשתה וניצחה 2:6, 7:5, 1:6.
נעמי אוסקה (IMAGO)
נעמי אוסקה (IMAGO)מארי בוזקובה הצ’כית, המדורגת 26 בעולם, טיילה לסיבוב השלישי עם ניצחון חד וחלק על הארייט דארט הבריטית 2:6, 2:6 בתוך שעה ו-18 דקות. אמנדה אניסימובה האמריקאית, המדורגת 10 בעולם, עבדה קשה יותר מול לילי טאגר האוסטרית, אך התגברה על אובדן המערכה השנייה וניצחה 3:6, 6:3, 1:6 אחרי שעתיים ושתי דקות.
חצ’אנוב שלח הביתה את אוז’ה אליאסים, פריץ פירק
בגברים, לורנצו דרדרי האיטלקי, המדורג 22 בעולם, גבר על דליבור סברצ’ינה הצ’כי בתום קרב של 3 שעות ו-47 דקות עם 3:6, 7:6 (5), 4:6, 4:6 בדרך לסיבוב ה-3 בגראנד סלאם האחרון של השנה.
קארן חצ'אנוב (IMAGO)קארן חצ’אנוב, המדורג 50 בעולם, רשם הפתעה גדולה כשהדיח את פליקס אוז’ה אליאסים הקנדי, המדורג 4 בעולם, עם 7:6 (5), 3:6, 2:6, 2:6 בדרך לסיבוב השלישי.
פליקס אוז'ה אליאסים (IMAGO)פרנסיסקו סרונדולו הארגנטינאי, המדורג 25 בעולם, שרד קרב של כמעט ארבע שעות מול יאן-לנארד שטרוף הגרמני וניצח אותו בחמש מערכות עם 7:5, 5:7, 6:4, 2:6, 3:6 בדרך לסיבוב השלישי.
הגיבור המקומי טייל לשלב הבא: טיילור פריץ, המדורג 10 בעולם, הביס 0:3 את מתאו בלוצ’י האיטלקי (95) בסיבוב השני של אליפות ארה”ב הפתוחה. האמריקאי, שמדורג תשיעי בטורניר, שלט לחלוטין בהתמודדות וניצח 0:6, 1:6, 1:6 בתוך שעה ו-39 דקות בלבד