מכבי תל אביב ערכה היום (שישי) את אימון פתיחת העונה שלה בהדר יוסף לעיני מאות אוהדים, שהגיעו כדי לקבל את פני השחקנים לקראת עונת 2026/27.
ג׳ונדי: ״אני תמיד מתגעגע לאוהדים״עם כניסת השחקנים להיכל החלה תצוגת העידוד של הקהל, שקרא להם להגיע לעבר היציע ושר את שירי השחקנים. האוהדים הוסיפו לאווירה עם קונפטי ואבוקות, ובסיומו של האימון פרצו לפרקט וחגגו יחד עם השחקנים. מי שהתקבל באהבה גדולה היה ים מדר, שאף עלה ליציע להתחבק עם האוהדים.
קפטן הצהובים, ג'ון דיברתולומאו, התייחס לפתיחת העונה ולהתרגשות לקראת הדרך שבפתח: ״הגעתי לפה לפני תקופה אבל בכל שנה אני לומד דברים חדשים וחווה חוויות חדשות, אין שתי קבוצות שהן זהות לחלוטין, אנחנו בתחילת השנה ויש המון התרגשות, אני אוהב את הפוטנציאל שיש לקבוצה, אנחנו נרגשים ומוכנים להתחיל לעבוד״.
ג'ון דיברתולומאו (רועי כפיר)על המפגש המחודש עם הקהל הוסיף דיברתולומאו: ״אני תמיד מתגעגע לאוהדים בכל פעם שיוצא לשחק מול קהל באווירה כזו, זו מתנה ונקווה שנוכל לשחק יותר ויותר משחקים מולם״.