תומר אסייג מונה לקפטן עירוני קריית אתא לקראת עונת 2026/27, כשהרכז יפתח את עונתו השנייה במועדון וייקח על עצמו את תפקיד המנהיג החדש של הקבוצה, לאחר עזיבתו של הקפטן הקודם גל בייטנר.
אסייג יענוד העונה את סרט הקפטן ויוביל את קריית אתא על הפרקט ומחוצה לו. לצד התפקיד החדש, הוא בחר לשנות את מספר הגופייה שלו ל-18, כמחווה לזכרו של חברו הטוב ושחקן המועדון בעבר, רז אדם ז״ל, ובכך להנציח את זכרו גם במהלך משחקי העונה.
“שמח ומתרגש להתמנות לקפטן הקבוצה. המועדון והצוות גרמו לי להרגיש בבית מהרגע הראשון, ואני שמח לקבל את האמון ולהיות הקפטן בעונה השנייה שלי במועדון״, אמר אסייג. ״אני מבטיח לתת הכול למען הקבוצה, גם ברגעים הטובים וגם ברגעים הפחות טובים, במטרה להוביל אותה לעונה מוצלחת. יאללה אתא!”.
אלדד בנטוב (רועי כפיר)מאמן הקבוצה אלדד בנטוב הסביר את הבחירה: “תומר הוא בחירה טבעית לתפקיד הקפטן. מעבר ליכולות שלו על המגרש, הוא שחקן שמביא איתו מנהיגות, אחריות ומחויבות לקבוצה בכל יום מחדש. הוא יודע לחבר בין השחקנים, לתת דוגמה אישית ולהוביל גם ברגעים הקשים. אני שמח מאוד שהוא יהיה הקפטן שלנו העונה, ובטוח שהוא ייצג את המועדון ואת הקבוצה בצורה הטובה ביותר״, הוסיף בנטוב.