המחזור השלישי במחוז הצפוני של ליגה א' יצא היום (שישי) לדרך עם חמישה משחקים, כששלושה נוספים ייערכו במוצאי השבת וינעלו את המחזור. במוקד, עירוני נשר המשיכה את פתיחת העונה המושלמת שלה עם 1:5 ביתי על צעירי אום אל פאחם ושמרה על המקום הראשון, בעוד הפועל טירת כרמל השיגה ניצחון ראשון העונה עם 1:4 מרשים בחוץ על צעירי טמרה.
עירוני נשר - צעירי אום אל פאחם 1:5
החבורה של גל ברשאן ירדה להפסקה ביתרון 0:2 בזכות שני פנדלים, אותם תרגמו שאדי מסרוואה בדקה ה-21 ועודאי שלעאטה בדקה ה-28. להב דהן קבע 0:3 בדקה ה-58, לפני שעומאר יונס צימק ל-3:1 בדקה ה-71. קאסם חילוף החזיר את היתרון לשלושה שערים שבע דקות לאחר מכן, ובדקה ה-90 נותרה אום אל פאחם בעשרה שחקנים בעקבות הרחקתו של הקפטן יונס ג'בארין בצהוב שני. דהן השלים צמד בדקה ה-94 וחתם 1:5 גדול לנשר.
שחקני עירוני נשר חוגגים (חג'אג' רחאל)צעירי טמרה - הפועל טירת כרמל 4:1
במקביל, הפועל טירת כרמל הגיעה להתמודדות לאחר ההפסד 1:0 להפועל נוף הגליל, בעוד צעירי טמרה חיפשה לעצור רצף של שני הפסדים. אורן שובל, ששיחק בעונה שעברה בקבוצת הנוער של בית"ר ירושלים, העלה את האורחת ליתרון בדקה ה-30. מחמוד עבאס בן ה-38 הכפיל בדקה ה-61, שתי דקות בלבד לאחר שנכנס כמחליף, ואוראל משה כהן דייק מהנקודה הלבנה בדקה ה-66. ליעד עומר קבע 0:4 שלוש דקות לאחר מכן, ובתוספת הזמן צימק אילעי לוי, מלך שערי ליגה לאומית צפון לנוער בעונה שעברה במדי מ.כ נווה יוסף חיפה, וקבע 1:4.
הפועל טירת הכרמל (לאוס מדיה)“הגענו מוכנים ושלטנו ברוב שלבי המשחק”
מאמן טירת כרמל, לידן דלויה, סיכם את הניצחון: "ניצחון חשוב ראשון העונה במגרש קשה. הגענו מוכנים ושלטנו ברוב שלבי המשחק. ניצחון שהגיע לבחורים האלה על עבודה קשה במגרש ויכולת טובה. חשוב שנייצר המשכיות במשחקים הבאים":