עידן חדש בנבחרת פורטוגל, בערך. המאמן רוברטו מרטינס, שכשל במונדיאל האחרון, סיים את דרכו ולדגל נקרא ז’ורז’ה ז’סוס, שאימן את כריסטיאנו רונאלדו באל נאסר עוד קודם. אולי ההחלטה הזו זיכתה את אוהדי הכדורגל בעוד ריקוד אחד של הפנומן הפורטוגלי, שייקח חלק במשחקי ליגת האומות של נבחרתו בפגרה הקרובה.

הסלסאו יתמודדו נגד וויילס בפורטוגל, ולאחר מכן יצאו לשני משחקי חוץ נגד נורבגיה ודנמרק, כשגם בגיל 41 רונאלדו יהיה חלק מסגל השחקנים לשלושת המשחקים הללו, זאת גם כחלק מהמרדף שלו ל-1,000 שערים בקריירה, רחוק 21 כיבושים בעודו כבר על 979, כשהוא גם מתקרב בצעדי ענק ל-250 הופעות במדי הנבחרת.

“מה שחשוב הוא איך הוא משחק. העבר לא נחשב. ההופעה שלו תקבע את ההחלטות שאני מקבל באימונים ובמשחקים. בסגל הזה יש 13 שחקנים שעבדו איתי. כריס הוא שחקן כמו כל אחד אחר. אם הוא יהיה טוב הוא ישחק ואם לא אז הוא לא ישחק. יש לו סטטוס אחר, הוא זכה בחמישה כדורי זהב, אבל האם זה ישפיע על ההחלטות שלי? לא”, שיתף המאמן ז’סוס.

 

כך או אחרת, גם בעשור החמישי לחייו רונאלדו ינסה להמשיך להגיע למטרות אותן הציב לעצמו, כשלצידו יהיו גם ברנרדו סילבה, ברונו פרננדש, ויטיניה וז’ואאו נבש. שם מעניין שקיבל זימון להתקפה הוא חלוצה של בורוסיה דורטמונד, פאביו סילבה, שפתח את העונה בצורה מופלאה.

הסגל המלא:

שוערים: דיוגו קוסטה, רוי סילבה, סמואל סוארס.
הגנה: ז’ואאו קאנסלו, דיוגו דאלוט, רובן דיאס, תומאס אראוז’ו, רנאטו וייגה, גונסאלו אינסיו, נונו מנדש ונונו טבארש.
קישור: ז’ואאו פלהיניה, רובן נבש, ויטיניה, ז’ואאו נבש, ברנרדו סילבה וברונו פרננדש.
התקפה: פרנסיסקו קונסייסאו, פרנסיסקו טרינקאו, רפאל ליאאו, פדרו נטו, ז’ואאו פליקס, כריסטיאנו רונאלדו, גונסאלו ראמוס ופאביו סילבה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה