מכבי חיפה תארח הערב (שבת, 20:00) את עירוני טבריה בסמי עופר במטרה ברורה להמשיך את המומנטום ולהשיג ניצחון ליגה שלישי ברציפות. הירוקים מגיעים אחרי הניצחון המרשים מול עירוני קריית שמונה שהחזיר לא מעט שקט וביטחון לחניכים של ברק בכר, שרוצה להמשיך באותו קו גם מול טבריה.

בכר צפוי לבצע שני שינויים לעומת ההרכב שפתח מול ק"ש. נעם שטייפמן הצעיר יפתח במרכז ההגנה במקומו של וונדרסון צונאמי שסובל ממתיחה במפשעה, בעוד קנג'י גורה יחזור להרכב לכנף שמאל על חשבון יאיר מרדכי. פדרו ברזאו יערוך הופעת בכורה בסמי עופר ונראה שהקהל החיפאי משתוקק לראות אותו ממשיך ביכולת שהפגין במשחק מול ק"ש במהלכו גם כבש שער נהדר.

סילבה קאני שסובל מפציעה מחוץ לסגל ובמקומו ניתן לראות את גיא מלמד שחזר מפציעה. גם פדראו חוזר לסגל כזר שביעי על חשבון צונאמי. במכבי חיפה יודעים היטב שמדובר ביריבה שעד כה השיגה 7 נקודות ומחקה מינוס של עונש שש נקודות: "טבריה מוקש לא קטן, אבל יש לנו מטרה אחת ועיקרית והיא לצאת לפגרת הנבחרות כאשר אנחנו בצמרת הגבוהה ולחזור מהפגרה עוד יותר טובים ומגובשים", אמרו בקבוצה.

פדראו וגיא מלמד (עמרי שטיין)פדראו וגיא מלמד (עמרי שטיין)

ברזאו צפוי לפתוח

בקישור ימשיכו לשחק עלי מוחמד, איתן אזולאי וברוניניו, שחוזר לעמדתו הטבעית כקשר 10 מתחת לחלוצים ועשוי מעמדתו הטבעית להזין את חבריו בכדורים ולאיים על השער. ברוניניו וברזאו הם ללא ספק שניים מהשחקנים שאמורים להפוך השנה את מכבי חיפה להרבה יותר טובה ויעילה לפחות בכל מה שקשור לחלק הקדמי. במכבי חיפה יודעים שטבריה תגיע ללא רגשי נחיתות. קייס גאנם כבר הקשה על ההגנה החיפאית בגביע הטוטו והוא יהיה אחד השחקנים שיזכה לתשומת לב מצד הבלמים של חיפה.

הרכב משוער: עומרי גלזר, יילה בטאיי, נייג'יל לונוויק, נעם שטייפמן, קני סייף, עלי מוחמד, איתן אזולאי, ברוניניו, קנג’י גורה, פדרו ברזאו ואנדריאה נובאקוביץ'.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה