תחושת פספוס גדולה בעירוני ק"ש לאחר ההפסד אמש (שבת) 1:0 להפועל ב"ש. כמו בלא מעט משחקים מול הקבוצות הגדולות, ק"ש נתנה פייט גדול, אך הייתה חסרה את הרגל המסיימת ושוב יצאה עם המחמאות אך ללא הנקודות. הקבוצה של ברדה הגיע מוכנה מאוד לטרנר, אך כאמור הדבר לא הספיק: "זה נהיה תקליט שבור, אבל הגיע לנו יותר מהמשחק הזה. היינו שווים לפחות נקודה, אם לא יותר. חסר לנו משהו, את הגרוש ללירה. אבל כנראה שזו איכות כי זה מה שמכריע משחקים כאלה", אמרו במועדון.

רופאת עבדולאדה לא פתח בהרכב לאחר שסבל מכאבים בכף רגלו ולמרות שהצליח לסיים את האימון אתמול, התלונן על כאבים והוחלט שלא לפתוח איתו. כעת, ק"ש תצא לפגרה כאשר שי סבח וניב גבאי ימריאו עם הנבחרת הצעירה ועבדולזאדה ימריא עם נבחרת אזרבייג'אן. במועדון צפויים לקיים משחק אימון מול עירוני טבריה בתחילת החודש הבא, כאשר לאורך הפגרה, מי שצפוי לקבל דקות במשחק האימון ולהיכנס לכושר כדי להיות בסגל במשחק הליגה הבא הוא בילאל שאהין.

"זה היה משחק קשה מאוד, אולי משחק החוץ הקשה ביותר בליגה. לדעתי המאמן הכין תוכנית משחק מצוינת וביצענו את ההוראות. החברים שלי לקבוצה שיחקו טוב מאוד במצבים רבים במשחק ולדעתי היינו צריכים לצאת לפחות עם נקודה מהמשחק הזה, אבל זה הכדורגל", אמר בסיום הבלם, נמניה ליוביסבלייביץ' ל-ONE.

שי ברדה מאוכזב (מרטין גוטדאמק)שי ברדה מאוכזב (מרטין גוטדאמק)

"מה היה חסר לנו כדי לצאת עם משהו? להבקיע שער. היו לנו מצבים מצוינים שלא ניצלנו וכמובן שהיינו צריכים להתגונן טוב יותר במצב שהוביל לשער שספגנו. אנחנו צריכים לנתח את הטעויות שעשינו ולצמצם אותן למינימום. אני תמיד מתחיל קודם כל מלהסתכל על עצמי, אבל באופן כללי אני גאה בקבוצה ובדרך שבה שיחקנו ברוב שלבי המשחק. אם נמשיך כך, אני משוכנע שנצא מזה חזקים יותר", הוסיף.

התוצאות האחרונות והפתיחה בגביע הטוטו: "אני לא רוצה להשוות בין הקבוצה של השנה לזו של השנה שעברה. לכל קבוצה יש את החוזקות והחולשות שלה. יש כאן קבוצה טובה עם שחקנים טובים וצוות אימון מקצועי. לא הייתי אומר שהמשחקים שלנו בליגה היו חלשים יותר מאשר בגביע הטוטו. כולם עובדים קשה מאוד באימונים וכל עוד זה המצב אני משוכנע שהתוצאות יגיעו בסופו של דבר. אנחנו יוצאים לפגרה בתחושה מעט מאכזבת, אך נעבוד קשה כדי להשתפר ולצבור נקודות במשחק הבא".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה