ריאל מדריד יצאה לפגרת הנבחרות עם הפסד כואב 2:1 לאתלטיקו מדריד בדרבי של עיר הבירה הספרדית. אורי רייך, עמית לוינטל וחמי אלמוג מסכמים בפודקאסט ריאל את המשחק ומתכוננים לפגרה הארוכה למה שמגיע אחריה.

https://omny.fm/shows/one-podcastsrealmadrid/15ca4f8c-19a8-46b6-9506-b4cc015dbbe5/embed?media=audio&size=wide&style=cover

מה בתפריט: ההופעה שנתן מוריניו במסיבת העיתונאים נגד השופטים וניתוח ההחלטות של צוות השיפוט בדרבי, מה עומד מאחורי טעויות השיפוט נגד ריאל, הכדורגל המאכזב של הבלאנקוס גם ב-11 על 11, נתוני המאמץ המזעזעים של הבלאנקוס ביחס לשאר קבוצות הליגה, הרעות החולות שנחשפו “במלוא הדרן” במהלך שהוביל לפנדל של האוסן על סימאונה.

וגם: לאן הלך קונאטה בשער השני, ויניסיוס ממשיך לאכזב בדרבי חוץ נוסף והמקום שלו בהרכב חייב להישקל שנית, שיתוף הפעולה הלא מוצלח בין הברזילאי לבין אמבפה שעסוק בקמפיין כדור הזהב, הצמד ואלוורדה-טשואמני מוכיח שהוא לא הפתרון למרכז השדה, מה כן יכול להיות הפתרון בכל זאת.

בנוסף: דיומאנדה מוכיח שהוא ראוי ליותר קרדיט, ניהול המשחק של מוריניו והרמה של ריאל גם ב-10 שחקנים, נקודת האור בדמות המצבים הנייחים בהתקפה, פער הנקודות בטבלה ביחס לשנים עברו והסיכוי לעשות קאמבק, הפגרה הארוכה שלא בטוח שבאה בזמן והיריבות הקשות שמחכות בעוד שלושה שבועות. האזנה נעימה

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה