המחזור הראשון של ליגת האומות המשיך הערב (שבת) עם שלל משחקים ביבשת אירופה. במוקד, המשחק בין סלובניה לסקוטלנד שהסתיים ב-0:0 מאכזב. בנוסף, פינלנד הביסה 0:7 את סן מרינו, איסלנד  ואסטוניה נפרדו ב-1:1, לוקסמבורג ניצחה 1:2 את בולגריה ואיי פארו וקזחסטן סיימו ב-1:1.

סלובניה – סקוטלנד 0:0

האורחת הייתה עדיפה, שלטה והרבתה להגיע למצבים ואיומים על שערו של יאן אובלק, אך השוער של אתלטיקו מדריד סיפק הופעה נהדרת ודאג לכך שההתמודדות תסתיים ללא הכרעה וגם בלי שערים. אצל המארחת, ואניה דרקושיץ’ היה קרוב לכבוש, אבל הוא נעצר בעמוד השער בדקה ה-33. מנגד, רובי יור איים חוץ לרחבה וגם הוא ונעצר בקורה, בדקה ה-45.

סן מרינו –  פינלנד 7:0

האורחת עשתה כל העולה על רוחה וחגגה במשחק החוץ מול אחת הנבחרות החלשות באירופה. כבר בדקה החמישית, ג’ואל פויאנפאלו העלה את הסקנדינביים ליתרון. תשע דקות חלפו ואדריאן סוואנבק הכפיל לאחר בישול של ליאו וולטה. בדקה ה-33 פינלנד הובילה 0:3, כשסוואנבק בישל לבנג’מין קלמן. המארחת המשיכה להתרסק גם במחצית השנייה, וולטה מצא את הרשת בדקה ה-50.

דקה בלבד לאחר מכן, סן מרינו נותרה בעשרה שחקנים בעקבות עבירה גסה שביצע אלסנדרו גולינוצ’י. הערב החלומי של וולטה המשיך בדקה ה-55, כשהוא הבקיע גול נוסף והשלים צמד ובישול. הפינים לא הורידו את הרגל מהגז, פויאנפאלו כבש את השני שלו במשחק, בדקה ה-79. לסיום, פויאנפאלו השלים שלושער כשדייק מהנקודה הלבנה בדקה ה-88. 

איסלנד – אסטוניה 1:1   

הסקנדינביים החזיקו יותר בכדור במהלך המחצית הראשונה ובדקה האחרונה שלה הם הצליחו לעלות ליתרון, אקון הארלדסון הרים נפלא לרחבה ומצא את אנדריי גודיונסון שנגח לרשת. מנגד, האורחת קיבלה הזדמנות אדירה לחזור למשחק, אבל קבור פולומטס החמיץ פנדל בדקה ה-52. אסטוניה הצליחה להשוות בדקה ה-64, רסנוס פטסון מצא את מקסים פאסקוטסי שחתם את תוצאת המשחק. 

בולגריה – לוקסמבורג 2:1  

המארחת פתחה בצורה נהדרת עם שער בדקה ה-18 של אסן צ’נדרוב. אלא שהאורחת לא הרימה ידיים והיא השוותה מגול שהבקיע לאונרדו בריירו בדקה ה-37. המהפך של לוקסמבורג הושלם בדקה ה-65, וינסנט טייל כבש שער אדיר שהעניק שלוש נקודות חשובות לנבחרתו.

איי פארו – קזחסטן 1:1

המארחת פתחה היטב ועלתה ליתרון בדקה ה-14, אנדריאס אדמונדסון בישל לאקי סמואלסן שמצא את הרשת. מנגד, טמירלאן ארלנוב השווה בדקה ה-26 וקבע את תוצאת הסיום.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה