גידי קאניוק עוזב את בני אילת אחרי מספר חודשים בלבד ומצטרף למכבי יבנה מליגה א'. ל-ONE נודע לראשונה כי הקשר בן ה-33 חתם הבוקר בקבוצה של עופר טסלפפה, כאשר במועדון רואים בו חיזוק משמעותי במטרה להיאבק על העלייה לליגה הלאומית.
קאניוק הצטרף בקיץ האחרון לפרויקט של משפחת ואתורי בבני אילת, אך לאחר מספר חודשים הביע את רצונו לעזוב ולצאת לדרך חדשה. כעת הוא מצטרף למכבי יבנה, שמכוונת לצמרת ורוצה להתקרב למאבק על הכרטיס לליגה הלאומית.
רק בעונה שעברה שימש קאניוק כקפטן הפועל רמת גן והעפיל איתה לליגת העל. בקיץ הוא בחר להצטרף לפרויקט של בני אילת בליגה ב', אך הקבוצה עברה פתיחת עונה לא שקטה, שכללה בין היתר את עזיבתו של המנהל המקצועי קובי רפואה.
מכבי יבנה, מצדה, מדורגת לאחר ארבעה מחזורים במקום העשירי בטבלה, במרחק חמש נקודות מהפסגה. הנהלת המועדון החליטה להכניס את היד לכיס כדי לצרף את קאניוק, וכעת הקשר צפוי להוסיף ניסיון ואיכות לסגל של טסלפפה.