פנאתינייקוס פתחה את משחקה ביורוליג אתמול (רביעי) עם ניצחון מוחץ וחד-צדדי בתוצאה 79:102 על וילרבאן, כשהיא שלטה מתחילתו ועד סופו בהיכל. המארחים הציגו הגנה חזקה ושטף התקפי קטלני כבר מהרגעים הראשונים, שלא הותιרו סיכוי אמיתי ליריבה הצרפתית.
השליטה המוחלטת של הירוקים נמשכה לאורך כל המשחק עם הנעת כדור מצוינת ומשחק קבוצתי שוטף. סילבן פרנסיסקו בלט מעל כולם עם 19 נקודות לצד אלפתריוס מנצוקאס שתרם 16 משלו, כשגם ניקולאוס רוגקאופולוס (12 נקודות), ג'ריאן גרנט (13 נקודות) ומתיאס לסור (12 נקודות) בולטים בעוצמה ההתקפית ובשליטה בקצב.
העומק העצום של היוונים עשה את ההבדל הגדול עד לסיום, למרות ניסיונות התאוששות של נייט ססטינה ודיוויד לייטי בשורות וילרבאן. פנאתינייקוס חגגה בסיום ניצחון קליל ומרשים שנותן איתות עוצמה משמעותי לפתיחת העונה האירופית, וכעת היא תפנה את תשומת הלב שלה להתכונן למשחקה הבא שיהיה מול מכבי תל אביב בשישי הקרוב.