הפועל תל אביב תפגוש בעוד זמן קצר הערב (שבת, 20:55) את עירוני נס ציונה במסגרת חצי גמר גביע ווינר, כשעל הפרק כרטיס למעמד הגמר של המפעל. האדומים של דימיטריס איטודיס רוצים להמשיך את התקופה הטובה שלהם ולרשום ניצחון נוסף לאוסף.

האדומים מגיעים להתמודדות לאחר שלושה ניצחונות רצופים בכל המסגרות. ברבע גמר גביע ווינר הם גברו 67:85 על הפועל באר שבע/דימונה, כשלאחר מכן ניצחו 80:81 את הכוכב האדום בלגרד ביורוליג. במשחקם האחרון, ביום חמישי, הקבוצה של איטודיס השלימה שבוע אירופי מוצלח עם 98:102 גדול על ריאל מדריד, אחרי שכבר איבדה יתרון של 20 נקודות וחזרה לעצמה ברבע האחרון.

הסגל של הפועל תל אביב למשחק: יוג’ין ג’רמן, אנטוניו בלייקני, קאדין קרינגטון, גיא פלטין, בר טימור, איש ויינרייט, איתי שגב, עוז בלייזר, פרדי בורדיון, טאי אודיאסה, מקס היידיגר וברונו קבוקלו.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה