נבחרת ישראל עדיין מחפשת ניצחון ראשון בליגת האומות. החבורה של רן בן שמעון סיימה אמש (ראשון) ב-1:1 עם אירלנד, ולמרות שהציגה יכולת משופרת ביחס לתבוסה 3:0 במפגש הקודם בין הנבחרות ואף הייתה קרובה להשלים מהפך במחצית השנייה, היא שוב הסתפקה בנקודה. לאחר ההתמודדות, מגן הנבחרת, עיליי פיינגולד, התייחס למשחק, לתחושת הפספוס ולמצבה של הנבחרת בקמפיין.

עילי פיינגולד אמר: “נקודת האור במשחק הזה שידענו את חשיבות המשחק ונלחמנו מהרגע הראשון, באנו כולם מהרגע הראשון, ספגנו גול שטותי, אבל אני גאה בכולם ונתנו את המיליון אחוז שלנו, אני חושב שהיה חוסר מזל והיינו שווים פה יותר מגול, אבל זה מה יש. היה לי חשוב לקבל את הצ’אנס הזה מרן ולהוכיח לו ולצוות שאפשר לסמוך עליי, באתי הכי אגרסיבי שיכולתי ואני מקווה שמרוצים מההופעה שלי”.

על הסיפור עם הנבחרת הצעירה שלא הגיע אמר: “הייתה קצת אי הבנה ביני לבין ההתאחדות, פתרנו הכל, לא זומנתי מסיבה מקצועית ואני מבין לגמרי, היו אי הבנות וביקשתי סליחה וסודר הכל עם כולם, היה לי חשוב להוכיח לכולם שיכולים לסמוך עליי ושאני תמיד פה בשביל הנבחרת ואעשה הכי טוב שיש”.

עיליי פיינגולד (IMAGO)עיליי פיינגולד (IMAGO)

"יכול היה להיות מיוחד לנצח על הראש שלהם"

המגן דיבר על הדרייב בעקבות הציון לשלוש שנים ל-7.10: “זה יום מאוד רגיש למדינה ואני חושב שזה יכול היה להיות מיוחד אם היינו מנצחים על הראש שלהם וביום כזה, זה אמוציונלי ולא פשוט, אבל התכוננו טוב למשחק והבאנו הרבה לב ונשמה, אגרסיביות גם, מה שלא היה במשחק הקודם, שתי הקורות שהיו זה פספוס”.

פיינגולד המשיך: “היה מאוד אינטנסיבי ארבעת המשחקים ב-12 יום האלו, לא פשוט לכולם להיות רחוקים מהמשפחה, יכולנו לעשות יותר ויש עוד שני משחקים, שש נקודות, שצריכים לקחת אותם ואני מאמין בשחקנים ומקווה שנהיה פה שוב עוד פעם”.

"כולם צריכים להיות מוכנים, קיבלתי את ההזדמנות"

על הווירוס שתקף את הנבחרת אמר: “לא יודע מי התחיל את זה (צוחק), זה הנבחרת והזמינו את הכי טובים שיש, כולם יודעים שצריכים להיות מוכנים, אני חושב שלא הייתי צריך לפתוח וקיבלתי הזדמנות, כולם נרתמו לאירוע ויש פה שחקנים שהם גברים לפני הכל, 1:1 ויכולנו לעשות יותר, אבל נגמר.

שחקני נבחרת ישראל ואירלנד (IMAGO)שחקני נבחרת ישראל ואירלנד (IMAGO)
שחקני הנבחרת מסכמים את המשחק מול אירלנד

“הטראש טוק? לא יודע, אני באתי דרוך וניסיתי להיות הגרסה האגרסיבית ביותר, אני לא ספגתי כלום מאף אחד, אבל אני מאמין שאוסקר גלוך ספג, הוא אמר שכבר היה לו משהו עם מספר 6 במשחק הקודם (ג’ייסון מולומבי) שעשה משהו, היה חשוב להישאר מפוקסים ואם כבר להיכנס בהם זה בכדורגל וכניסות פיזיות ופחות טראש טוק, כולם עשו את זה מצוין ומפה נתקדם ונלמד, יש עוד שני משחקים וננסה להוציא את 6 הנקודות האלו”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה