קנג'י גורה ממשיך את התקופה המרשימה שלו במדי נבחרת קורסאו. שחקנה של מכבי חיפה פתח הלילה (בין ראשון לשני) בהרכב נבחרתו ב-1:1 בחוץ מול טרינידד וטובגו, תוצאה שהספיקה לקורסאו כדי להבטיח את מקומה ברבע גמר ליגת האומות של CONCACAF לעונת 2026/27.
המארחת הייתה זו שעלתה ראשונה על לוח התוצאות, כאשר לוק פיליפ כבש בדקה ה-39 והעניק לטרינידד וטובגו יתרון. קורסאו לא נבהלה, ובדקה ה-61 ג'ורדי פאולינה מצא את הרשת וקבע 1:1, תוצאה שנשמרה עד לסיום ושלחה את הנבחרת הקריבית לשלב הבא.
גורה פתח בצד שמאל של הקישור במערך 4:4:2 של קורסאו. הפעם הוא לא הצליח להמשיך את רצף הכיבושים שלו, אך עצם המקום הקבוע שלו בהרכב ממשיך להמחיש את המעמד המשמעותי שלו בנבחרת של דיק אדבוקאט.
קנג׳י גורה חוגג (עמרי שטיין)ארבעה שערים בשני משחקים: הקמפיין הנהדר של גורה
הקיצוני של מכבי חיפה הגיע למשחק אחרי פתיחה אדירה לקמפיין. במחזור הראשון הוא כבש צמד בניצחון המטורף 3:4 על קוסטה ריקה, כאשר מצא את הרשת בדקות ה-62 וה-78 וסייע לקורסאו להשלים קאמבק מפיגור 3:0.
שלושה ימים לאחר מכן הוא שוב חגג צמד, הפעם ב-1:6 המוחץ על ניקרגואה. גורה כבש בדקות ה-11 וה-39 ובכך הגיע לארבעה שערים בשני משחקים בלבד בליגת האומות.
לאחר מכן קורסאו השלימה ניצחון שלישי ברציפות, 0:1 על טרינידד וטובגו בבית, והגיעה למחזור האחרון כשהיא זקוקה לנקודה כדי להבטיח את הכרטיס לשלב הבא. התיקו הלילה עשה את העבודה, והנבחרת סיימה את ארבעת משחקיה בשלב הבתים ללא הפסד, עם שלושה ניצחונות ותיקו.
בכך קורסאו הצטרפה להאיטי כעולה מבית א' לרבע הגמר. לפי מבנה המפעל, שתי הראשונות בכל אחד משני הבתים בליגה א' מצטרפות ברבע הגמר למקסיקו, ארצות הברית, קנדה ופנמה, שקיבלו כרטיס ישיר לשלב הזה. משחקי רבע הגמר ייערכו בשיטת בית וחוץ בנובמבר.